Események LMBTQI fiatalok szüleinek | Háttér Társaság

Események LMBTQI fiatalok szüleinek

Találkozz más LMBTQI gyerekek szüleivel és családtagjaival!

A Háttér Társaság két éves programsorozatot indított el 2018 nyarán, ahol fél évenként egy egész napos esemény keretében biztosítunk lehetőséget a találkozásra szülőknek, LMBTQI személyeknek és érdeklődőknek. Ezeknek a napoknak a fókuszában a családon belüli megértés, megismerés és elfogadás áll, erről együtt gondolkozunk, beszélünk, játszunk és közben ismerkedünk.

Az első ilyen napunkat 2018. június 9-én tartottuk, ahol közel 100 fő volt jelen. Az esemény nagyon jó hangulatban telt előadással, műhelybeszélgetéssel, önismereti csoportokkal, élőkönyvtárral, társasjátékkal és egy improvizációs színházi előadással. 2018. november 17-én, szombaton még több embert sikerült elérnünk, és nagy örömünkre több tucat szülő is részt vett az eseményen, ahol bemutattuk a kisfilmünket és a szülőknek szóló kiadványunkat. 2019-ben a közösségi találkozónk áprilisban és októberben kerül megrendezésre, de addig is kisebb programokkal készülünk a Támogató Szülők csoportjával együttműködve. A Támogató Szülők csoportjának az egyik célja egy rendszeres találkozó biztosítása LMBTQI fiatalok szülei és hozzátartozói számára.

RENDSZERES TALÁLKOZÓ SZÜLŐK ÉS CSALÁDTAGOK SZÁMÁRA MINDEN HÓNAP ELSŐ CSÜTÖRTÖKÉN BUDAPESTEN A XIII. KERÜLETBEN.

Részletekért csatlakozza a Támogató Szülők csoportjához, figyeld a honlapunkat, vagy iratkozz fel egy e-maillel az LMBTQI [pont] tamogatoszulok [kukac] gmail [pont] com levlistájára.

Témák