Elindult a Háttér Társaság angol nyelvű honlapja | Háttér Társaság

Elindult a Háttér Társaság angol nyelvű honlapja

Brit zászlóÖrömmel tudatjuk minden érdeklődővel, hogy elindult a Háttér Társaság angol nyelvű honlapja. Ezentúl az egyesülettel, valamint programjainkkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók angolul is elérhetők az interneten.

Hosszas előkészítő munka után júliusban, a jelentős külföldi érdeklődésre való tekintettel elindítottuk a Háttér Társaság angol nyelvű honlapját. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy a Magyarországon élő külföldiek és más országokban élő, szervezetünk vagy a magyarországi LMBT helyzet iránt érdeklődő emberek naprakész információkhoz jussanak.

Angol nyelvű honlapunkon elérhetők a Háttér Társaság legfontosabb információi és rövid története, az egyesület vezetőinek és munkatársainak bemutatkozása. Az érdeklődők olvashatnak egyesületünk állandó programjairól és szolgáltatásairól (Meleg Háttér Információs és Lelkisegélyszolgálat; Háttér Jogsegély; HIV-program; Háttér archívum), megtalálhatják idegen nyelvű kiadványainkat és azt is megtudhatják, hogy miként lehet munkánkat külföldről is támogatni.

A honlap kezdőoldalán elérhető a magyarországi LMBT jogi és társadalmi helyzet rövid ismertetése, a részletes információkra mutató hivatkozásokkal. Igyekszünk az egyesületünk munkájával és a magyarországi LMBT közösséggel kapcsolatos híreinket rendszeresen angol nyelven is közzétenni.

Témák