Egymással csókolózott Matt Damon és Michael Douglas | Háttér Társaság

Egymással csókolózott Matt Damon és Michael Douglas

Jelenet a filmbőlIntim jelenetekben látható egymással két Oscar-díjas férfi nagyágyú, Matt Damon és Michael Douglas a Behind the Candelabra című tévéfilmben, amelyben szerelmespárt alakítanak. Damon az intim jelenetek forgatása után azt mondta, hogy partnere csodálatosan csókol. A filmsztár elárulta azt is, eddig pusztán csak azért nem volt hajlandó tagadni saját feltételezett homoszexualitását, mert nem akart olyan benyomást kelteni, mintha bármi probléma lenne a melegséggel.

- Michael csodálatosan csókol! Korábban nem szerettem meztelenkedni, de az aggályaim azonnal elszálltak, ahogy elkezdtünk forgatni. A film nagyon ízléses, de nem mindenkinek szól - mesélte Damon az intim jelenetek forgatása után a Playboy magazinnak.

A film egy igaz történet, amely az ismert amerikai zongoristáról és dúsgazdag showmanről, Liberace-ről szól, aki 1987-ben halt meg AIDS-ben. A főszereplőt Michael Douglas alakítja, aki beleszeret a nála jóval fiatalabb Scott Thorsonba, azaz Matt Damonba.

Liberace eljátszása nem nevezhető éppen könnyű kihívásnak egyetlen színész számára sem, hiszen a zongorista-énekes kisugárzását és őrült természetét nehéz élethűen visszaadni. Arról nem is beszélve, hogy a homoszexualitása beemelése a történetbe szintén gondot okozhat annak, aki a színes hajú ikon bőrébe bújik.

Michael Douglas azonban könnyedén megbirkózott mindegyik sarkalatos ponttal. Sőt Matt Damon egyenesen igazi csókkirálynak nevezte, és biztos benne, hogy az életben is remek szerető lehet színészkollégája.

A két Oscar-díjas hollywoodi nagyágyú a tv-filmben több csókjelenetet is kénytelen volt bevállalni, amiken meglepően könnyedén estek túl. Sőt sokkal erotikusabb pillanatokat is bevállaltak, amelyekben meztelenül láthatóak félreérthetetlen helyzetekben.

Matt Damon egyébként mindeddig nem volt hajlandó tagadni azokat a Good Will Huntig óta terjedő pletykákat, miszerint "több mint barátság" fűzi színésztársához, Ben Affleckhez.

Matt Damon és Ben AffleckA homoszexualitás gyanújába keveredett filmcsillag most elárulta a Playboynak, hogy azért nem volt hajlandó cáfolni a szóbeszédet, mert nem akarta megsérteni meleg barátait és "úgy tenni, mintha például valami kibaszott betegség lenne" melegnek lenni.

Damon örül annak, hogy az amerikai társadalom egyre inkább elfogadja a melegeket. Úgy vélte, hogy Liberace, aki annak idején görcsösen titkolta homoszexualitását, ma már felvállalhatná partnerét, "senki sem törődne vele egy cseppet sem".

A zongorista peches volt, mert egy kevésbé elfogadó korban élt - mondta a sztár, hangsúlyozva, hogy a filmbéli két férfit mély szerelem és igaz kapcsolat - házasság - fűzte össze, sok évvel azelőtt, hogy létezett volna a melegházasság, "és ez nem semmi".

A színész azt mondta, hogy neki és Michael Douglasnek is sok meleg barátja van, ezért gondosan ügyeltek arra, hogy "el ne csesszék" a meleség ábrázolását az életrajzi filmben.

 

Hatter.hu, Hír24, Femina.hu

Témák