Férjhez ment 82 évesen a hollywoodi színész | Háttér Társaság

Férjhez ment 82 évesen a hollywoodi színész

Jim Nabors a személyére szabott sorozat főhőseként, jobboldaltHarmincnyolc évi együttélés után házasságot kötött egy másik férfival Jim Nabors 82 éves amerikai színész, az 1960-70-es évek népszerű televíziós sorozathőse. A jelenleg a Hawaii-szigeteken, Honoluluban élő férfi és élettársa, a 64 éves Stan Cadwallader nyugdíjas tűzoltó a nyugati parti Washington államban, egy seattle-i szállodai szobában, január közepén mondta ki a boldogító igent egy bíró barátjuk előtt.

A főleg az Andy Griffith Show című sorozatból ismert színész elmondta az esküvő kapcsán a Hawaii News Now című újságnak, hogy a múlt század 60-as és 70-es éveiben, amikor Hollywoodban dolgozott, kollégái és barátai előtt nem igazán csinált titkot homoszexualitásából, de másságával sosem lépett a nyilvánosság elé. Azt mondta, sosem szégyellte magát mások előtt, és nagyon szerencsés és boldog, hogy 38 éve van társa az életben. A fiatalabb nemzedékeknek ugyanakkor, mint mondta, nem tudna "túlélési tanácsokat" adni, mert ő egyszerűen csak élte az életét.

Közölte, hogy sosem volt melegjogi aktivista, és a jövőben sem fog beszállni a politikába, mert ő úgymond nem egy debattőr fajta. A mostani házasságkötést főleg előrehaladott kora miatt érezte szükségesnek.

Jim Nabors napjainkbanAz alabamai születésű Jim Nabors azonnal nagy népszerűségre tett szert, amikor 1963 tavaszán csatlakozott a The Andy Griffith Show című tv-sorozathoz Gomer Pyle, a vicces és jólelkű benzinkutas figurájaként. A sorozat, ezen belül az általa megformált alak olyan sikeres lett, hogy pár év múlva elindították a Gomer Pyle tengerészgyalogos (Gomer Pyle, U.S.M.C.) című származékos sorozatot, immár az ő főszereplésével. Az öblös bariton hangú színész énekesként is ismert volt.

A színészt a magyar nézők is ismerhetik, mert a Port.hu filmes adatbázis szerint mind az Any Griffith-sorozatot, mind A legjobb bordélyház Texasban (1982) és a Tollas futam (1983) című mozifilmjét vetítették magyarul.

Hatter.hu

 

Témák