Másodszor is apa lett Elton John | Háttér Társaság

Másodszor is apa lett Elton John

A pár elsőszülött gyermekévelIsmét apa lett Elton John: a homoszexualitását nyiltan vállaló brit szupersztár második fia, Elijah Joseph Daniel Furnish-John egy Los Angeles-i kórházban jött világra január 11-én.

A 65 éves énekes és 50 éves partnere, David Furnish első gyermeke, Zachary 2010 decemberében született egy béranyától, aki a második gyermek kihordására is vállalkozott. A kisbaba pénteken született meg 3740 grammos súllyal.

A zenész a Hello! magazinnal osztotta meg az örvendetes hírt. "Mindketten szerettünk volna gyermeket, és szinte hihetetlen, hogy most már két fiunk van" - mondta, hozzáfűzve, hogy roppant boldogok és izgatottak az újabb gyermekáldás miatt.

"Második fiúnk megszületése a legértékesebb és legtökéletesebb módon teszi teljessé családunkat" - jelentette ki a Helló! magazinnak.

Elton John már tavaly egy interjúban pedzegette, hogy szeretnének kistestvért Zacharynek, mert "nem jó egykének lenni, ráadásul egy hírességének".

A popsztár és David Furnish 20 éve él együtt. 2005-ben az első lehetséges napon létesítettek bejegyzett élettási kapcsolatot Angliában.

Hatter.hu

Témák