Melegeket tartóztattak le Egyiptomban | Háttér Társaság

Melegeket tartóztattak le Egyiptomban

[title]Egyiptomban letartóztattak hét férfi homoszexuális orgiák szervezése, illetve ilyen eseményekben való részvétel miatt.

Hírek szerint a hatóságok nagyszabású kirakatpert készítenek elő, és ennek részeként felbéreltek egy urológust, állapítsa meg, nem szenvednek-e a gyanúsítottak a vádat alátámasztó, nemi úton terjedő betegségekben.

Az esetről az iszlámista befolyás alá került Egyiptom sajtója meglehetősen hangulatkeltő, uszító hangnemben számolt be.

A férfiakat egy kairói tömbházban vették őrizetbe, amelynek egy 20 éves biztonsági őre szaftos részletekkel táplálta a botrányra éhes sajtót.

Ahmad Muataz, az őr - aki saját bevallása szerint nem volt az események szemtanúja - elmondta, hogy a "főkolompos", egy Muhammad A. nevű férfi alig néhány hónappal korábban vette bérbe a lakást a feleségével együtt, aki csak rövid ideig lakott a lakásban.

Az őr szerint sok lakó panaszkodott Muhammad A. elfogadhatatlan magatartására, mivel úgymond túl nőiesen mozgott és beszélt. Az őr hozzátette, hogy a szexpartikat "sok gazdag" is látogatotta.

Az őr elmondása szerint egyik kollégájának akkor lett gyanús a dolog, amikor két fiatal férfi akart bejutni Mohammad A. lakásába. A másik biztonsági őr titokban követte az ifjakat, és az ajtón belesve meglátta, hogy a lakásban meztelen férfiak szeretkeznek más férfiakkal.

Értesítették a tömbház tulajdonosát, aki kihívta a rendőrséget, de azt kérte, hogy a ház jóhírének védelme céljából felöltözve vigyék el a melegorgia résztvevőit.

Ahmad Muataz szerint a portás is feljárt a lakásba, de amikor megjelent a rendőrség, feleségével és gyerekeivel együtt elmenekült.

A nyomozást vezető rendőrfelügyelő azt mondta, hogy az őrizetbe vett 20-28 éves férfiak mintegy 6 ezer forintnak megfelelő "belépődíjat" szedtek a melegszexpartik résztvevőitől.

A nyomozó szerint női alsóneműt, sminket, parkókát és sok szeszesitalt is találtak a lakásban. A gyanúsítottak állítólag korábban más lakásokban rendezték a fizetős melegpartikat, de a lakók panaszai miatt kénytelenek voltak új címet keresni.

Hatter.hu

Témák