"Melegpornóval" küzd a melegek ellen egy tébolyult ugandai lelkész | Háttér Társaság

"Melegpornóval" küzd a melegek ellen egy tébolyult ugandai lelkész

Martin Ssempa hardcore melegpornót mutogatBanánnal, uborkával és más, a férfi nemi szervet idéző gyümölcsökkel, zöldségekkel hadonászva ágált a homoszexualitás ellen az NBS ugandai tévében a fekete-afrikai ország leghírhedtebb homofób prédikátora, Martin Ssempa "tiszteletes". A protestáns "pap" szemlátomást nagy élvezettel ecsetelte a legapróbb részletekbe menően, hogyan szeretkeznek egymással a férfiak és a nők, hangoztatva, hogy "a végbélnyílás csak kijáratként" szolgál.

A Kampala külvárosában egy mintegy 300-fős gyülekezet fölött rendelkező Martin Ssempa már korábban elhíresült arról, hogy "elrettentésül" kőkemény melegpornót vetített előbb egy sajtótájékoztatón, majd híveinek is a templomában.

Ssempa a minap az ugandai köztévé Morning Breeze című reggeli beszélgetőműsorában, egy transznemű vendég társaságában ostorozta a homoszexualitást, banánnal és uborkával szemléltetve azt, hogy szerinte miként szeretkeznek a melegek, mindenekelőtt azt hangoztatva, hogy a melegszex azért helytelen, mert "a végbélnyílás csak kijáratra szolgál".

Egy banánt mint férfi nemi szervet megragadva arról beszélt, hogy "a férfiak belehelyezik nemi szervüket egymás bélrendszerébe a végbélnyíláson át, holott az ánusz nem befogadásra, hanem csak kibocsátásra, a széklet űrítésére szolgál".

Részletekbe menően taglalta azt is, hogyan szeretkeznek a leszbikus, akik "megfelelő eszköz hiányában" mindenekelőtt a szájukat, az ajkukat használják a másik személy nyalására, amivel - szerinte - gonorreát és szájszifiliszt kapnak el. Másfelől - mondta, miközben nagy hévvel fallikus gyümölcsökkel és zöldségekkel hadonászott - pénisz hiányában mindenféle kütyüket használnak, például sárgarépát, banánt, uborkát vagy fémtárgyakat helyeznek magukba, "mert nem normálisok".

A jelenlévő másik meghívott, Pepe Onziema ismert transznemű aktivista egy ponton megelégelte a lelkész trágár viselkedését, azt mondta, hogy őt olyannak szereti a családja, amilyen, és azt kiáltotta oda műsorvezetőnek, hogy "nem tudom elhinni, hogy egy huligánnal hozott össze ebben a műsorban".

Martin Ssempa már három éve, 2010 januárjában botrányt okozott Kampalában azzal, hogy egy sajtótájékoztatón homoszexuális pornófilmekből kivágott videoklipekkel szemléltette a homoszexualitás, a szodómia "förtelmeit". A hard-core melegpornó vetítése miatt a közönség egy része elhagyta a termet, így sokan már nem voltak ott, amikor a "lelkész" bemutatott két fiatalt, egy férfit és egy nőt, akik úgymond a saját példájukkal bizonyították, hogy lehetséges homoszexuálisból heteroszexuálissá változni. (Az illetők később bevallották, hogy pénzért vállalták a szereplést a rendezvényen.) A sajtóértekezleten Ssempa látható átéléssel, a kezével személtette az azonos neműek közti közösülési formákat, és arról is beszélt, hogy a meleg férfiak megeszik egymás székletét.

A botrányos sajtótájékoztató után egy hónappal a prédikátor a templomában, hívei előtt is melegpornóból kivágott videofelvételeket mutatott be arról, hogyan közösülnek egymással a férfiak, annak illusztrálására, hogy miért kell büntetni a homoszexualitást. Bár a gyülekezet egyes tagjai sírva fakadtak a látvány miatt, Ssempa akkor azt mondta, hogy felvilágosítás céljából rendszeresen melegpornót fog vetíteni híveinek. Ugandai melegaktivisták akkor azt mondták, hogy Ssempát le kellene tartóztatni pornográfia terjesztése miatt.

A banánnal és uborkával hadonászó pap: http://www.ustream.tv/recorded/27811373

A melegek székletevéséről értekező pap: http://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w

Hatter.hu

Témák