Nyisd ki a szád! - Állítsuk meg együtt az erőszakot! Nyereményjáték szabályzat | Háttér Társaság

Nyisd ki a szád! - Állítsuk meg együtt az erőszakot! Nyereményjáték szabályzat

A játék lebonyolítója: Háttér Társaság
A játék menete: A játékban a http://kutatas.hatter.hu/711387 címen elérhető online kvíz vagy annak papír alapú változatának kitöltésével lehet részt venni.
A játék időtartama: 2018. július 7 - 2018. november 30.
A nyeremények száma: 50 db bögre, 150 db póló, 150 db vászontáska

A nyertesek kiválasztásának módja: A játék lezárása után a kvízt maradéktalanul kitöltők körében sorsolást tartunk. Minden résztvevő egy ajándéktárgyat nyerhet. A sorsolás időpontja 2018. december 5.

Adatkezelési tájékoztató

Az Adatkezelő neve: Háttér Társaság, székhelye: 1136 Budapest, Balzac u. 8-10.; az adatkezelés helye: a székhely; az adatkezelő elérhetősége:info [kukac] hatter [pont] hu, az adatkezelés jogalapja: Info. tv.  5. § (1) bekezdés b) pontja, az érintett hozzájárulása; az érintettek köre: az e-mailt rendelkezésre bocsátók személye; a kezelt adatok köre:e-mail cím; az adatkezelés célja: a sorsolásban való részvétel biztosítása és/vagy hírlevél küldése; az adatkezelés időtartama: a törlés iránti kérelemig. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges személye: az Adatkezelő munkatársai. Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél a tájékoztatását személyes adatai kezeléséről és a személyes adatainak helyesbítését. További kérdésre az Adatkezelő 15 napon belül válaszol. Ha az Érintett nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor jogait polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.  

A nyertesek értesítése az általuk megadott email címen történik.

A nyereményeket időpontegyeztetés után személyesen lehet átvenni a Háttér Társaság irodájában (1136 Budapest, Balzac u. 8-10.).

Témák