Események LMBTQI fiatalok szüleinek | Háttér Társaság

Események LMBTQI fiatalok szüleinek

Találkozz más LMBTQI gyerekek szüleivel és családtagjaival!

A Háttér Társaság két éves programsorozatot indított el 2018 nyarán, ahol fél évenként egy egész napos esemény keretében biztosítunk lehetőséget a találkozásra szülőknek, LMBTQI személyeknek és érdeklődőknek. Ezeknek a napoknak a fókuszában a családon belüli megértés, megismerés és elfogadás áll, erről együtt gondolkozunk, beszélünk, játszunk és közben ismerkedünk.

Az első ilyen napunkat 2018. június 9-én tartottuk, ahol közel 100 fő volt jelen. Az esemény nagyon jó hangulatban telt előadással, műhelybeszélgetéssel, önismereti csoportokkal, élőkönyvtárral, társasjátékkal és egy improvizációs színházi előadással. 2018. november 17-én, szombaton még több embert sikerült elérnünk, és nagy örömünkre több tucat szülő is részt vett az eseményen, ahol bemutattuk a kisfilmünket és a szülőknek szóló kiadványunkat. 2019-ben a 3. közösségi találkozót június 29-én tartottuk, ahová 200 résztvevő eljött, és a 4. alkalom novembe 16-án kerül megrendezésre, de addig is kisebb programokkal készülünk a Támogató Szülők csoportjával együttműködve. A Támogató Szülők csoportjának az egyik célja egy rendszeres találkozó biztosítása LMBTQI fiatalok szülei és hozzátartozói számára, ami havi gyakorisággal 2018 decemberében elindult és azóta is rendszeresen szerveződik.

MINDEN HÓNAP MÁSODIK CSÜTÖRTÖKÉN TARTJUK A TÁMOGATÓ SZÜLŐI TALÁLKOZÓT 17 ÓRÁTÓL A HÁTTÉR TÁRSASÁG IRODÁJÁBAN.

Legfrissebb programokért, részletekért csatlakozz a Támogató Szülők facebook csoportjához, kövesd az LMBTQ gyermekek szülei, támogatói facebook oldalt vagy iratkozz fel egy e-maillel az LMBTQI.tamogatoszulok@gmail.com levlistájára.

Témák