Hasznos oldalak, videók, olvasnivalók | Háttér Társaság

Hasznos oldalak, videók, olvasnivalók

Szerkesszük együtt ezt az oldalt! Ha hasznos oldalt, közösséget, könyvet, cikket, videót, filmet találsz, írd meg nekünk az lmbtqi.tamogatoszulok@gmail.com-ra!

Cikkek és kiadványok

Könyvek

Videók

Közösségi szervezetek

Szülői csoport

Egyesületek

Keresztény LMBTQI közösségek

Vidéki szervezetek

Weboldalak

Segítség

Szülői támogató csoport

Ebbe a csoportba bejelentkezhetsz online a Facebookon, vagy követheted a szülőknek szóló eseményeket a www.hatter.hu/LMBTQIagyerekem oldalon. A csoporton keresztül megismerhetsz olyan embereket, akik átélték, vagy éppen most élik át, amit Te is, készek meghallgatni és megosztani tapasztalataikat.

Telefonos Információs és Lelkisegély Szolgálat

A telefonos szolgálat tapasztalt és képzett önkénteseit anonim hívhatod telefonon az ingyenes számon 137-37, vagy a +36 1 329 33 80-as számon, emailben lelkisegely@hatter.hu, chat-en http://chat.hatter.hu és Skype-on "segelyvonal" néven. Felhívhatod őket bármilyen LMBTQI témájú kérdéssel, nehézséggel és gyermekednek is ajánlhatod, hogy forduljon hozzájuk, ha kérdése lenne. A Skype és a telefon minden nap 18-23 óráig él, a chat pedig hétfőn és szerdán.

Személyes Segítő Szolgálat

Ha személyes beszélgetésekre, támogatásra van szükséged, jelentkezhetsz ingyenes beszélgetéssorozatra mentálhigiénés és LMBTQI specifikus tapasztalattal rendelkező segítőikkel. Bejelentkezni a jelentkezési lapon lehet.

Jogsegély Szolgálat

Ha gyermekedet bármilyen szexuális irányultsága vagy nemi identitása miatt bármilyen hátrányos megkülönböztetés, zaklatás vagy bántalmazás ér, ide fordulhatsz ingyenes jogi segítségért. http://hatter.hu/jogsegely

Témák