Boszorkányátok | Háttér Társaság

Boszorkányátok

CímBoszorkányátok
Közlemény típusaFilm
Bemutató éve2005
Rendező(k):Irvin, Sam
Szereplők:Lee, William Gregory; Scoggins, Tracy ; Michael, Gregory ; David, Charlie ; Heimann, Nadine ; Riffel, Rena ; Amell, Stephen
Eredeti címDante's Cove
AbsztraktAmbrosius Vallin, a meleg fiatalember összetűzésbe keveredik a boszorkányok gyülekezetével a tizenkilencedik században. Megkéri a boszorkány Grace kezét, azt remélve, ha feleségül veszi, akkor kifürkészheti, miben rejlik az erejük. Az így szerzett tudás birtokában pedig sikerrel veheti föl a harcot ellenük. Ám az esküvő éjszakáján Grace tetten éri Vallint, amikor az a komornyikkal enyeleg. A boszorkány megöli a komornyikot, Ambrosiust pedig egy öregember testébe zárja, és bebörtönzi az otthona alatti pincébe. Sohasem szabadulhat, és nem halhat meg, csak akkor, ha elnyeri egy fiatalember szerelmét. A boszorkány Grace otthona helyén napjainkban egy apartman-komplexum áll. Ide költözik Toby, a húszas évei elején járó fiatalember, aki a boldogtalan élete, a gyalázkodó mostohaapja elől menekül. Vele van a legújabb barátja, Kevin, akivel az egyetemen ismerkedett meg. Ifjonti hevülettel vetik magukat a szerelmi kalandok, a titkok és a változó kapcsolatok világába, nem is sejtve, milyen veszély fenyegeti őket. Amikor Ambrosius és Grace között kiújul a halálos küzdelem, Tobyt és Kevint is eszközül használják fel ebben.
SzereposztásWilliam Gregory Lee (Ambrosius), Tracy Scoggins (Grace), Gregory Michael (Kevin Archer), Charlie David (Toby), Nadine Heimann (Van), Rena Riffel (Tina), Stephen Amell (Adam)
Kulcsszavak
televíziós sorozat
horrorfilm
boszorkány
Gyűjtemény
Film
LMBT vonatkozás
főtéma
Archívumban elérhető
nem
Linkek
Kulcsszavak: 
televíziós sorozat
horrorfilm
boszorkány

Témák