Herceg rózsaszín lovon | Háttér Társaság

Herceg rózsaszín lovon

CímHerceg rózsaszín lovon
Közlemény típusaFilm
Bemutató éve2008
Játékidő102'
OrszágAmerikai Egyesült Államok
Rendező(k):Wade, S
Szereplők:Townsend, N, Abel, J, Thompson, M, Paul, A, Williams, C, Mapa, A, Vilanch, B, Nichols, N, Guy, J, Lynch, J, Hendrix, E, Olson, T, Soria, JJulian, Brown, T, Wells, V
Eredeti címTru Loved
AbsztraktTru és két mamája San Francisco-ból a napsütötte Kaliforniába költöznek, annak is egy konzervatív külvárosi szegletébe. A helyi középsuli tele van Paris Hilton hasonmásokkal és kigyúrt sportolókkal, és ez Tru számára egyáltalán nem inspiráló környezet. Klisé ide vagy oda, hamar beleszeret Lo-ba, a sztárhátvédbe, aki viszont az első randin egy musical-re viszi őt, és a jóéjt csókot is hanyagolja. Tru belemegy, hogy alibit szolgáltasson újdonsült meleg barátjának, de el fog jönni a pillanat, amikor mindenkinek fel kell vállalnia önmagát. A fanyar humorral átitatott családbarát vígjátékban a fiatal tehetségek mellett egy sor ismerős arc is feltűnik, többek között Bruce Vilanch, Jane Lynch (L, Nem kutya!), Nichelle Nichols (Uhura kapitány a Star Trek-ből), és Alexandra Paul (Baywatch).
SzereposztásNajarra Townsend (Tru), Jake Abel (Trevor), Matthew Thompson (Lodell), Alexandra Paul(Leslie), Cynda Williams (Lisa), Alec Mapa (Mr. Bushnell), Bruce Vilanch (Daniel bácsi), Nichelle Nichols (nagymama), Jasmine Guy (Cynthia), Jane Lynch (Miss Maple), Elaine Hendrix (Mrs. Muller), Tye Olson (Walter), Joseph Julian Soria (Manuel), Tony Brown (Velasquez igazgató), Vernon Wells (Wesley edző)
Kulcsszavak
nagyjátékfilm
vígjáték
San Francisco
Kalifornia
külváros
középiskola
előbújás
szerelem
randevúzás
musical
csók
meleg-heteró szövetség
amerikai futball
Gyűjtemény
Film
LMBT vonatkozás
főtéma
Archívumban elérhető
nem
Linkek
Kulcsszavak: 
nagyjátékfilm
vígjáték
San Francisco
Kalifornia
külváros
középiskola
előbújás
szerelem
randevúzás
musical
csók
meleg-heteró szövetség
amerikai futball

Témák