Mianyánk kivan | Háttér Társaság

Mianyánk kivan

CímMianyánk kivan
Közlemény típusaFilm
Bemutató éve2005
Játékidő107'
OrszágSpanyolország
Nyelvspanyol
Nyelv (részletes)spanyol nyelven, spanyol és magyar felirattal
Rendező(k):Pereira, Manuel Gómez
Szereplők:Maura, Carmen ; Forqué, Verónica ; Paredes, Marisa ; Sampietro, ; Blum, Betiana ; Salmerón, Gustavo ; Ugalde, Unax ; Silva, Hugo ; León, Paco ; Hendler, Daniel ; Jiménez, Raúl ; Perugorría, Jorge
Eredeti címReinas
AbsztraktSpanyolország első azonos nemű esküvőjére készülnek. Valójában azonban nem is egyre; többszörös szertartás lesz, ahol a házasulandó fiúk családja is megjelenik majd. A film hat fiú, öt anya és egy apa szereplésével az esküvők előtti hétvége eseményeit meséli el. Lesz itt egy zsaru, egy elveszett kutya, egy teniszezőnek öltözött férfi, egy fürdőköpenyes nő, egy szerelmes szakács, egy szívroham, leesés a lépcsőről, egy eltévedt lövés, egy pszichiáter, legénybúcsú, az éjszaka királynője... és mindez csak a kezdet!
SzereposztásCarmen Maura (Magda), Verónica Forqué (Nuria), Marisa Paredes (Reyes), Mercedes, Sampietro (Helena), Betiana Blum (Ofelia), Gustavo Salmerón (Hugo), Unax Ugalde (Miguel), Hugo Silva (Jonás), Paco León (Narciso), Daniel Hendler (Óscar), Raúl Jiménez (Rafa), Jorge Perugorría (César)
Kulcsszavak
nagyjátékfilm
vígjáték
politika
szerelem
szex
rendőrség
esküvő
házasság
bíró
aktivizmus
kertész
lakodalom
diszkó
Gyűjtemény
Film
LMBT vonatkozás
főtéma
Raktári jelzet
E143
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
nagyjátékfilm
vígjáték
politika
szerelem
szex
rendőrség
esküvő
házasság
bíró
aktivizmus
kertész
lakodalom
diszkó

Témák