Nyomás! | Háttér Társaság

Nyomás!

CímNyomás!
Közlemény típusaFilm
Bemutató éve1999
Rendező(k):Liman, D
Szereplők:Holmes, K, Polley, S, Wolf, S, Mohr, J, Bexton, N, Olyphant, T, Askew, D, Diggs, T, Meyer, B, Duval, J, Fichtner, W, Krakowski, J, Shubert, J, Freeman, JE
Eredeti címGo
Játékidő102'
OrszágAmerikai Egyesült Államok
Nyelvmagyar szinkronnal
AbsztraktA történet huszonnégy óra leforgása alatt játszódik Los Angelesben és Las Vegasban. A vígjáték egy elfuserált kábítószerügyből kipattanó hihetetlen fordulatokat mutatja be három csapat tagjain keresztül. Ronna (Sarah Polley) 18 éves, egy szupermarketben pénztárosként dolgozik. A tengődő lány szorult helyzetbe kerül: ha nem fizet, karácsony estéjének legemlékezetesebb pillanata az lesz, hogy albérletéből kidobják. Hogy ezt megakadályozza, úgy dönt, hogy megköti élete első drogügyletét. Munkatársnőjét vonja be a tervébe. Ronna kalandjának egyes részleteit felidézve megismerhetjük Adam (Scott Wolf) és Zack (Jay Mohr) történetét, akik színészkedésből élnek - és nem mellékesen egy meleg pár. Kábítószer illegális birtoklásáért ülnek a rendőrőrsön. Ronna sztorijától elszakadva nyomon követhetjük Simon (Desmond Askew) és három cimborája Las Vegas-i kiruccanását. A két, szerencsésnek éppen nem mondható pénztáros lány, a szappanoperákban jeleskedő színészpáros és a lobbanékony természetű brit srác lassan rájönnek, hogy az eseményeket már nem tudják olyan könnyen megállítani, mint elindítani. A terv tökéletesnek tűnt, de jött az Élet az első vágányon.
SzereposztásKatie Holmes (Claire Montgomery), Sarah Polley (Ronna Martin), Scott Wolf (Adam), Jay Mohr (Zack), Nathan Bexton (Mannie), Timothy Olyphant (Todd Gaines), Desmond Askew (Simon Baines), Taye Diggs (Marcus), Breckin Meyer (Tiny), James Duval (Singh), William Fichtner (Burke), Jane Krakowski (Irene), Jimmy Shubert (Victor Jr.), J.E. Freeman (Victor)
Kulcsszavak
nagyjátékfilm
vígjáték
Los Angeles
pénztáros
drog
színész
szerelem
Las Vegas
Gyűjtemény
Film
LMBT vonatkozás
jelentős
Raktári jelzet
E124
Archívumban elérhető
igen
Kulcsszavak: 
nagyjátékfilm
vígjáték
Los Angeles
pénztáros
drog
színész
szerelem
Las Vegas

Témák