Skins | Háttér Társaság

Skins

CímSkins
Közlemény típusaFilm
Bemutató éve2007
Játékidő46'
OrszágEgyesült Királyság
Rendező(k):Enfield, Harry ; Spiro, Minkie ; Massey, Simon
Szereplők:Dempsie, Joseph ; Bailey, Mike ; Pearson, April ; Hewer, Mitch ; Hoult, Nicholas ; Wilson, Larissa ; Patel, Dev
Eredeti címSkins
AbsztraktA népszerű kanadai tévéfilmsorozat középpontjában egy csapat 17 éves kamasz áll, akik hétről hétre keverednek vicces, szívbemarkoló és olykor megdöbbentő helyzetekbe. Mindegyikük derűs és optimista gyerek, akik ismerkednek a felnőtt élettel és annak árnyoldalaival, alkohollal, szerelemmel, droggal, mindeközben feszegetik a határaikat és úgy irányítják a szüleiket, ahogyan azt csak a kamaszok tudják. A fő karakter Tony, a város legnépszerűbb és legsármosabb fiúja, született vezéregyéniség, és barátnője, Michelle. De ott vannak a többiek is, köztük a rendkívül tehetséges, meleg táncos, Maxxie, akinek legjobb barátjával, a vallásos Anwarral (az őt alakító Dev Patel később a Gettómilliomos főszerepével lett világhírű) való kapcsolatát is megterheli melegsége.
SzereposztásJoseph Dempsie (Chris Miles), Mike Bailey (Sid Jenkins), April Pearson (Michelle Richardson), Mitch Hewer (Maxxie Oliver), Nicholas Hoult (Tony Stonem), Larissa Wilson (Jal Fazer), Dev Patel (Anwar Kharral)
Kulcsszavak
televíziós sorozat
filmdráma
iskola
kamaszkor
szerelem
szex
szerelem
tánc
család
Gyűjtemény
Film
LMBT vonatkozás
jelentős
Archívumban elérhető
nem
Linkek
Kulcsszavak: 
televíziós sorozat
filmdráma
iskola
kamaszkor
szerelem
szex
szerelem
tánc
család

Témák