Hogyan álljunk ki együtt az elfogadó iskolai környezetért? : kézikönyv tanároknak az Iskolai Sokszínűség Hete megrendezéséhez : 2019. április 8-12. | Háttér Társaság

Hogyan álljunk ki együtt az elfogadó iskolai környezetért? : kézikönyv tanároknak az Iskolai Sokszínűség Hete megrendezéséhez : 2019. április 8-12.

CímHogyan álljunk ki együtt az elfogadó iskolai környezetért? : kézikönyv tanároknak az Iskolai Sokszínűség Hete megrendezéséhez : 2019. április 8-12.
Közlemény típusaSzerkesztett könyv
Kiadás éve2019
KiadóMagyar LMBT Szövetség
VárosBudapest
Oldalak szám43
Nyelvmagyar
SzerkesztőkTihanyi, K
ISBN978-615-80-6762-1
Absztrakt

A Sokszínűség Oktatási Munkacsoport kézikönyve az 1. Iskolai Sokszínűség Hetére készült, segédletként a program lebonyolításához. Ajánljuk mindazoknak a gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó szakembereknek, akik szeretnének foglalkozni a zaklatás és az előítéletesség témáival. A füzetben többek között filmajánlók, gyakorlat- és óratervek szerepelnek, valamint egy bullying-kisokos - az iskolai zaklatással kapcsolatos legfontosabb információkkal.

Teljes műhttps://hatter.hu/kiadvanyaink/hogyan-alljunk-ki-egyutt-az-elfogado-iskolai-kornyezetert-kezikonyv-tanaroknak-az
Kulcsszavak
kézikönyv
tanárok
hallgató
iskola
iskolai zaklatás
LMBTQI
Gyűjtemény
Szakirodalom
LMBT vonatkozás
főtéma
Raktári jelzet
hogy/tih
Archívumban elérhető
igen
Kulcsszavak: 
kézikönyv
tanárok
hallgató
iskola
iskolai zaklatás
LMBTQI

Témák