Jönnek az oroszlánok : miért tart Európa és Amerika egy új zsarnokság felé? | Háttér Társaság

Jönnek az oroszlánok : miért tart Európa és Amerika egy új zsarnokság felé?

CímJönnek az oroszlánok : miért tart Európa és Amerika egy új zsarnokság felé?
Közlemény típusaKönyv
Kiadás éve2021
KiadóGondolat
VárosBudapest
Oldalak száma603
Nyelvmagyar
SzerzőPalko, V
FordítókKäfer, I
ISBN szám978-963-55-6192-6
Absztrakt

Rendeznének-e ​ma nürnbergi pert? Melyik ideológia győzött a hidegháborúban? Tudták-e, hogy a kommunizmus Brüsszelben született? Hogyan alakult át a kommunista ideológia Nyugaton, amikor Keleten eltemették? Bekövetkezik-e Európában és Amerikában a keresztényüldözés? Milyen jellegűek a nyugati keresztény politikai pártok? Kibontakozott-e csöndes polgárháború a katolikus egyházban? Milyen lesz a világkormány, ha létrejön? Vladimír Palko könyve ezekre a kérdésekre kínál válaszokat. Állításaival lehet egyetérteni és lehet vitatkozni, de kérdéseit nem lehet félresöpörni. Mindannyian meg kell fogalmazzuk a magunk válaszait. A választól a magunk, gyermekeink és unokáink jövője függ.

A kötet hangsúlyosan - mintegy 300 oldal terjedelemben - tárgyalja az LMBTQ és gender kérdést, azok állítólagos veszélyeit.

RNDr. Vladimír Palko kandidátus, docens 1957-ben született Pozsonyban. A Komenský Egyetemen 1981- ben matematika szakot végzett. 1998–2010 között a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának képviselője, 2002–2006 között belügyminiszter volt. Jelenleg egyetemi matematikatanár. Nős, három gyermeke és öt unokája van. 2021-ben Ferenc pápa a Nagy Szent Gergely-rend tiszti fokozatával tüntette ki.

Kulcsszavak
monográfia
politika
konzervativizmus
kereszténység
társadalmi nem
LMBTQI
Gyűjtemény
Szakirodalom
LMBT vonatkozás
jelentős
Raktári jelzet
pal/jön
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
monográfia
politika
konzervativizmus
kereszténység
társadalmi nem
LMBTQI

Témák