A suttogó ajtón túl | Háttér Társaság

A suttogó ajtón túl

CímA suttogó ajtón túl
Közlemény típusaKönyv
Kiadás éve2022
KiadóMetropolis Media
VárosBudapest
Oldalak száma434
Sorozat címeGalaktika fantasztikus könyvek
Nyelvmagyar
SzerzőKlune, TJ
FordítókSzente, M
ISBN szám978-963-55-1075-7
Absztrakt

Wallace ​Price éppen a saját temetésén vesz részt, nagyon furcsán érzi magát, és amikor találkozik a kaszással, gyanítani kezdi, hogy valóban meghalt. De ahelyett, hogy egyenesen a túlvilágra vezetnék, egy különös teaházban találja magát, a hegyek között. A tulajdonosa egy Hugo nevű férfi, aki teával és süteménnyel várja az élőket, valamint révészként szolgálja a lelkeket, hogy megkönnyítse számukra az átkelést.

A sikeres és céltudatos ügyvéd azonban nem akarja feladni addigi életét, mindenáron vissza akar térni megszokott világába, csakhogy nem hagyhatja el a teaházat. Szerencsére annak furcsa és titokzatos lakói támogatást nyújtanak neki, hogy elfogadja a helyzetét, és felfedezzen olyan dolgokat, amik addig ismeretlenek voltak a számára. Aztán, amikor eljön a teázóba a menedzser, és egy hetet ad neki a túlvilágra való átkelés előtt, Wallace megpróbálja bepótolni mindazt, ami kimaradt az életéből.

A Ház az égszínkék tengernél című könyv szerzőjének új regénye magával ragadó történet életről és halálról, gyászról és reményről. Hol szívszorító, hol szívmelengető kortárs fantasy, aminek két főszereplője egy szellem és egy révész, és azt is megtudjuk belőle, hogy a kaszások élete sem könnyű…

Eredeti címUnder the whispering door
Kulcsszavak
angol irodalom
regény
fantázia
melegek
Gyűjtemény
Szépirodalom
LMBT vonatkozás
jelentős
Raktári jelzet
klu/sut
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
angol irodalom
regény
fantázia
melegek

Témák