Only a Monster : csak egy szörnyeteg | Háttér Társaság

Only a Monster : csak egy szörnyeteg

CímOnly a Monster : csak egy szörnyeteg
Közlemény típusaKönyv
Kiadás éve2022
KiadóAnassa
VárosBuda
Oldalak száma353
Sorozat címeSzörnyek-sorozat
Nyelvmagyar
SzerzőLen, V
FordítókSárpátki, Á
ISBN szám978-615-65-0704-4
Absztrakt

Vanessa ​Len Az idő vándorai elsöprő romantikáját az Egy kegyetlen dal sötét világával ötvözte ebben a magával ragadó regényben.

Ez lett volna a tökéletes nyár. A tizenhat éves Joan, aki az iskolai szünetet elhunyt édesanyja különc londoni családjánál tölti, elhatározza, hogy ki fogja élvezni a nyár minden pillanatát. Imádja a történelmi Holland House-ban végzett munkáját, és amikor vonzó munkatársa, Nick randira hívja őt, úgy érzi, minden a helyére került.

Azonban Joan hamarosan ráébred az igazságra. A családtagjai nem egyszerűen furcsák, hanem valójában szörnyetegek, akik iszonyatos hatalmat birtokolnak. Nick pedig nem közönséges szépfiú: ő a legendás szörnyvadász, aki bármire képes lenne, hogy elpusztítsa őket.

A Nickkel vívott harcban Joan kénytelen együttműködni a kegyetlen Aaron Oliverrel, annak a szörnycsaládnak az örökösével, amely gyűlöli Joant és a rokonait. A lánynak muszáj megbarátkoznia saját szörnyeteg lényével, ha meg akarja menteni magát és a családját. Ugyanis ebben a történetben…

Ő nem a hős.

Kulcsszavak
ausztrál irodalom
fantázia
LMBTQI
Gyűjtemény
Szépirodalom
LMBT vonatkozás
érintőleges
Raktári jelzet
len/onl
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
ausztrál irodalom
fantázia
LMBTQI

Témák