Mr. Tasnádi - A börtön árnyékában | Háttér Társaság

Mr. Tasnádi - A börtön árnyékában

CímMr. Tasnádi - A börtön árnyékában
Közlemény típusaKönyv
Kiadás éve2024
KiadóTroubadourn Books
VárosBudapest
Oldalak száma299
Nyelvmagyar
SzerzőTasnádi, P
ISBN szám978-615-01-9597-1
Absztrakt

Tasnádi ​Péter a rendszerváltás utáni Magyarország ikonikus alakja.
Milliárdos vállalkozó, zseniális szervező és rettegett „keresztapa”, az ország egyik legismertebb embere.
TV-műsorok, újságcikkek állandó szereplője és öt könyv szerzője és társszerzője, akiről mindenki tud legalább egy történetet, de akit igazából csak nagyon kevesen ismernek.

Ebben az önéletrajzban végre elmeséli az életét, vall gyerekkoráról a kommunizmus fojtogató légkörében, elárulja, hogyan lett milliomos már a ’80-as években, kihasználva a puhuló szocializmusban kínálkozó lehetőségeket, majd hogyan kötött névházasságot, hogy osztrák állampolgárságra tegyen szert.
Később Izraelbe költözött, egy gyémántkereskedő testőreként bejárta a világot Brazíliától Szingapúrig, majd hazatért, hogy itthon kamatoztassa képességeit és építse fel cégbirodalmát.

Sikerei csúcsán Las Vegas és Budapest között ingázott, és egymilliárdos csodapalotát építtetett a Rózsadombon. A sikeres embereknek azonban nemcsak barátai vannak, hanem ellenségei is. Felkerült az alvilág halállistájára, fenyegették arab és orosz maffiózók, végül pedig összesen tizenhárom és fél évet töltött rács mögött.
A börtön azonban nem törte meg, küzdőszelleme, akaratereje és intelligenciája minden élethelyzetben kisegítette, a szabadulása után pedig új karrier építésébe fogott – Mr. Tasnádi videóit hétről hétre százezrek nézik meg, legendás életére és markáns véleményére pedig milliók kíváncsiak.

A börtön árnyékában lerántja a leplet számos olyan eseményről, amelyről eddig csak találgathattunk, és tabuk nélkül mutatja be ezt a kivételes életutat.

Kulcsszavak
magyar irodalom
önéletrajz
tényirodalom
bűnelkövetés
Magyarország
Gyűjtemény
Szépirodalom
Raktári jelzet
tas/mrt
Archívumban elérhető
igen
Linkek
Kulcsszavak: 
magyar irodalom
önéletrajz
tényirodalom
bűnelkövetés
Magyarország

Témák