Gáspár Zsolt | Háttér Társaság

Gáspár Zsolt

Gáspár Zsolt

a Személyes Segítő Szolgálat koordinátora (2021)

Mindig is szerettem volna hozzájárulni az LMBTQ emberek segítéséhez, amire 2012 óta van aktívan lehetőségem. Alapvetően a mentális egészség területét tudom hatékonyan támogatni, de kivettem a részem a Háttér Társaság új önkénteseinek képzésében, és a szervezet működtetésében is.

Engem folyamatosan motivál a kliensekkel való munka. Sokszor élem meg, hogy közben magamról tanulok, mert új élethelyzetekkel találkozom és új dolgokat tapasztalok. Persze elsősorban az eredmény tud jó érzéssel eltölteni, ha látom, hogy egy-egy segített életében valamiféle pozitív változást tudok hozni. Hálás vagyok a Személyes Segítő Szolgálatnak, hogy erre lehetőséget teremt.

Az önkéntes tevékenység mellett épületeket tervezek, fallabdázok és futok, kalandregényeket olvasok épp úgy, mint sokan mások. Éltem Svájcban, Törökországban és Szlovákiában. Azt gondolom, bárkinek az életében lehet jobb és rosszabb szakasz. Nálam most egy boldogabb jött el, ezért szívesen ott vagyok mások nehézségeinek megoldása mellett, mert mellettem is mindig ott voltak, amikor nekem volt nehezebb. 

Témák