A Háttér a "Meleg szemmel"-ben | Háttér Társaság

A Háttér a "Meleg szemmel"-ben

A Háttér a "Meleg szemmel"-ben

A Meleg szemmel videoblog legújabb részében egyesületünk képviselői nyilatkoztak, a Meleg Háttér Információs és Lelkisegély Szolgálatról, a Jogsegélyszolgálatról, az archívumról és a HIV-AIDS programról. A videó megtekinthető a melegvagyok.hu-n és a YouTube-on is.

Az idén 16 esztendős Háttér Társaságot és annak főbb programjait a videóban Hanzli Péter ügyvivő mutatta be röviden, majd beszélt az idén 15 éves Meleg Háttér Információs és Lelkisegély Szolgálatról, s arról, hogy október 31-ig keresnek önkénteseket az új operátor-képzésre (lásd korábbi írásunkat), valamint bemutatta a Háttér Archívum céljait és részeit is.

Dombos Tamás, a Háttér szakértője a Jogsegélyszolgálatot mutatta be röviden a videoblognak, majd beszélt az idén elindult Jelentsd a homofóbiát! oldalról is, valamint arról, hogy a Háttér együttműködik a KSH-val a népszámlálással kapcsolatban.

Balázs Attila, a Háttér HIV-vonalának vezetője pedig a hazai HIV-AIDS-helyzetről, az egyesület prevenciós tevékenységéről és természetesen a napi 24 órában hívható HIV-vonalról beszélt.

A „Meleg szemmel” videoblog 31. része megtekinthető a melegvagyok.hu oldalon és a YouTube-on is.

Témák