AFFIRM online tréningcsoport indul LMBTQ+ fiatal felnőtteknek - Jelentkezz október 6-ig! | Háttér Társaság

AFFIRM online tréningcsoport indul LMBTQ+ fiatal felnőtteknek - Jelentkezz október 6-ig!

AFFIRM online tréningcsoport indul LMBTQ+ fiatal felnőtteknek - Jelentkezz október 6-ig!

Ha 18-26 éves, nem-cisz és/vagy nem heteró fiatalként szeretnél egy sokszínű, és elfogadó csoportban közösen tanulni önmagad megismeréséről, stresszkezelésről, támogató közösségeid megtalálásáról, és arról, hogyan szeretheted magad jobban, úgy ahogy vagy, akkor neked való az ingyenes, 9 alkalmas online AFFIRM tréningünk! 

De mi is ez pontosan? Az AFFIRM egy kognitív viselkedésterápia alapú tréningcsoport LMBTQ+ fiatal felnőtteknek, ahol speciális stresszkezelési készségeket sajátíthatsz el önmagad felfedezése mellett. A tréning során interaktív feladatokon keresztül megtanulhatod, hogyan függenek össze a gondolataid, az érzéseid és a viselkedésed, hogyan hat mindezekre a kisebbségi stressz, és hogyan tudsz aktívan tenni a mentális egészséged megőrzéséért. 

Helyszín: online, zoom

Kezdés: 2023. október 10. (kedd) 18:30-20:00

A további 8 alkalmat ezután keddenként, ugyanebben az időpontban tartjuk. Az első alkalommal megismerkedünk egymással, és döntünk az elköteleződésről. Amennyiben ezután is velünk tartasz, fontos része leszel a csoportnak, és szükségünk van a részvételedre – ha velünk tartasz, légy szíves, gyere el minden foglalkozásra!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Töltsd ki a jelentkezési lapot!

A férőhelyek száma limitált, lemondás esetén a várólistán szereplőket értesítjük!

Regisztrációs határidő: 2023. október 6.

 

A csoport vezetői:

Németh Ádám - tanácsadó szakpszichológus, AFFIRM facilitátor

Beda Balázs - képzésben lévő tanácsadó szakpszichológus, AFFIRM facilitátor

A tréning nem terápiás célzatú, nem helyettesíti a pszichiáter, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta által elvégzett diagnózisalkotást vagy bármilyen pszichiátriai zavar, egészségügyi probléma kezelését. Amennyiben jelenleg pszichiátriai vagy pszichoterápiás kezelésben, vagy pszichológiai tanácsadásban veszel részt, a részvételedet egyeztesd a veled kapcsolatban álló szakemberrel, és kérünk, hogy oszd meg velünk az elérhetőségét. 

Témák