Az LMBT Történeti Hónap pályázati felhívása | Háttér Társaság

Az LMBT Történeti Hónap pályázati felhívása

LMBT Történeti Hónap

Jön a második LMBT Történeti Hónap! Szervezz programot! Pályázz most!

2014 februárjában a Háttér Társaság és Labrisz Leszbikus Egyesület ismét megrendezi az LMBT Történeti Hónapot. Ha szeretnél a magyar és a nemzetközi LMBT történelem, kultúra, művészet témakörébe illeszkedő rendezvényt szervezni, jelentkezz!

Jelentkezéskor az alábbiakra érdemes odafigyelni:

Kik jelentkezhetnek?

- bejegyzett szervezetek,
- be nem jegyzett csoportok,
- magánszemélyek egyaránt jelentkezhetnek.

A pályázat nem csak LMBT szervezeteknek, csoportoknak szól! Szívesen várjuk az oktatási intézmények, szakkollégiumok, könyvtárak, kulturális, művészeti csoportok, tudományos műhelyek, sajtóorgánumok, stb. programterveit.

A rendezvény formája: előadás, beszélgetés, workshop, filmvetítés, kiállítás, zenei program, kulturális rendezvény, kreatív program, stb.

A rendezvény témája: sokféle lehet, de valahogyan kapcsolódnia kell az LMBT történelem, kultúra és művészet témakörök valamelyikéhez.

Mit írj a pályázatba?

A pályázatnak, maximum 2 oldal terjedelemben tartalmaznia kell a következőket:

- a program neve, témája, szerkezete, céljai
- rövid leírás a programot vezető/szervező személyről és/vagy szervezetről/csoportról
- a program időtartama
- javasolt helyszín, időpont
- technikai igények
- a tervezett program nyelve

A tavalyi évhez hasonlóan a koordináló szervezetek a különböző programok összehangolását és közös kommunikációját biztosítják, a helyszín és program költségeit, illetve megszervezését minden szervezet maga vállalja! Amiben tudunk, persze szívesen segítünk!

A pályázatok leadási határideje: 2013. szeptember 30. A beérkező anyagokról október közepéig fogunk visszajelezni. A pályázatokat és az esetlegesen felmerülő kérdéseket az info@lmbttortenetihonap.hu e-mail címre várjuk!

Bővebben: http://lmbttortenetihonap.hu/bemutatkozas

Témák