Interjúalanyokat keresünk interszexualitással foglalkozó kutatásunkhoz | Háttér Társaság

Interjúalanyokat keresünk interszexualitással foglalkozó kutatásunkhoz

Kulcsszavak: 
interszexek, kutatás
Interjúalanyokat keresünk interszexualitással foglalkozó kutatásunkhoz

Várjuk olyan interszexuális emberek, illetve családtagjaik, barátaik jelentkezését, akik egy személyes interjú keretében beszámolnának az interszexualitással kapcsolatos magyarországi tapasztalataikról.

A Háttér Társaság a Melegekért egyesület az Európa Tanács Miniszterek Bizottságának szexuális irányultságon vagy nemi identitáson alapuló diszkrimináció elleni küzdelemről szóló ajánlásának hazai megvalósulását vizsgáló projektje keretében kutatást végez az interszexuális emberek hazai helyzetével kapcsolatban. Az ILGA-Europe európai ernyőszervezet által finanszírozott kutatást Takács Judit szociológus vezeti.

Várjuk olyan interszexuális emberek, illetve családtagjaik, barátaik jelentkezését, akik egy személyes interjú keretében beszámolnának az interszexualitással kapcsolatos magyarországi tapasztalataikról. A kutatás során az érintettek adatait bizalmasan kezeljük, teljes névtelenséget biztosítunk.

Ha vállalkozna az interjúra vagy további kérdése lenne a kutatással kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a kutatás vezetőjével a kutatas@hatter.hu emailcímen vagy a (20) 805 2377 telefonszámon (telefonon vagy SMS-ben) 2012. június 1-ig.

A kutatásról bővebben itt olvashat.

 

Témák