Játékra fel! | Háttér Társaság

Játékra fel!

Kulcsszavak: 
játék

Úgy érzed, van benned valami tehetség, amit még nem mutattál meg? Kreatívnak gondolod magad? Szeretsz alkotni? Szeretsz versenyezni? Vagy csak szereted a hangulatos dolgokat? Ha igen, itt a lehetőség, hogy augusztusban velünk játssz! Mindhárom játék beküldési határideje: 2014. augusztus 20, éjfél.

Karikatúra készítő verseny

Rajzolj karikatúrát régen élt vagy ma is élő leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer vagy interszexuális (LMBTQI) személyekről, vagy kedvenc LMBTQI témájú filmedben vagy sorozatodban játszó egyik szereplőről. Minden esetben írd meg nekünk azt a nevet, akiről a karikatúra készült.

Kreatív pályázat

Küldj be bármit, amit te készítettél, és kapcsolódik valamelyest a Háttér Társasághoz, vagy az LMBTQI élethez. Ez lehet egy logó, egy vers, egy dal, egy kép, egy fotó, egy szobor, egy montázs, akár még selfi is jöhet.
   
Fotópályázat

Voltál már a Szigeten? Vagy egy Háttér-rendezvényen? És van is róla egy LMBTQI vonatkozású fényképed? Ha igen, akkor azt küld el nekünk, és tied lehet a nyeremények egyike.

Mindhárom esetben a jatek@hatter.hu e-mail címre várjuk az alkotásokat, illetve ha további kérdésed van, azt is ide küldheted. Mindhárom játéknál a beküldési határidő: 2014. augusztus 20., éjfél. Egy személy egy játékon belül maximum három pályázatot küldhet be. Fontos, hogy az általad küldött e-mail tárgyában szerepeljen, hogy melyik játékra jelentkezel. Ha több játékra is szeretnél jelentkezni, úgy kérlek küldjél több e-mailt. Csak azon e-maileket tudjuk elfogadni, amelyek tartalmaznak telefonos elérhetőséget is. A nyerteseket e-mailben értesítjük, legkésőbb 2014. augusztus 25-ig.

hatter.hu

Témák