Jelölj Te is a Háttér-díjra! | Háttér Társaság

Jelölj Te is a Háttér-díjra!

Kulcsszavak: 
Háttér-díj
Jelölj  Te is a Háttér-díjra!

Szerinted ki tett sokat Magyarországon a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszexuális emberekért, illetve  a közösségért? Jelölj olyan személyt, aki szerinted érdemes a Háttér-díjra! Jelölési határidő: 2015. április 30.

A jelölést az egyesület hivatalos e-mail címére (hatter@hatter.hu) várjuk! Kérjük, leveledhez mellékelj egy rövid indokolást is, hogy miért tartod a jelöltet a díjra érdemesnek. Az idei évtől csak magánszemélyt lehet jelölni.

A beérkezett jelölések alapján a Háttér Társaság ügyvivői testülete kiválasztja az 5 legalkalmasabbnak tartott személyt, akik közül a korábbi évek Háttér-díjazottai szavazással döntik el, ki kapja meg az idei elismerést.

A Háttér Társaság 2005 óta adja át a Háttér-díjakat azoknak a személyeknek (korábban  csoportoknak, projekteknek is), akik sokat tettek a magyarországi LMBTQI közösségért. A díjakat első alkalommal a Háttér Társaság tizedik születésnapján nyújtottuk át, az Aranytíz Művelődési Házban; azóta hagyományosan a Budapest Pride megnyitóján adjuk át a díjakat. A kitüntetettek 2013 óta egy speciális, üvegből készült díjat vehetnek át, amelyet Ábel Tamás üvegművész tervezett.

A korábbi évek Háttér-díjazottainak listáját honlapunkon megtalálod.

hatter.hu

Témák