Jó vagyok, ahogy vagyok! - AFFIRM online tréningcsoport LMBTQ+ fiatal felnőtteknek - Jelentkezési határidő: március 20. | Háttér Társaság

Jó vagyok, ahogy vagyok! - AFFIRM online tréningcsoport LMBTQ+ fiatal felnőtteknek - Jelentkezési határidő: március 20.

Jó vagyok, ahogy vagyok! - AFFIRM online tréningcsoport  LMBTQ+ fiatal felnőtteknek - Jelentkezési határidő: március 20.

Ha 18-26 éves, nem-cisz és/vagy nem heteró fiatalként szeretnél egy sokszínű, és elfogadó csoportban közösen tanulni önmagad megismeréséről, stresszkezelésről, támogató közösségeid megtalálásáról, és arról, hogyan szeretheted magad jobban, úgy ahogy vagy, akkor neked való az ingyenes, 9 alkalmas online AFFIRM tréningünk! 

De mi is ez pontosan? Az AFFIRM egy kognitív viselkedésterápia alapú tréningcsoport LMBTQ+ fiatal felnőtteknek, ahol speciális stresszkezelési készségeket sajátíthatsz el önmagad felfedezése mellett. A tréning során interaktív feladatokon keresztül megtanulhatod, hogyan függenek össze a gondolataid, az érzéseid és a viselkedésed, hogyan hat mindezekre a kisebbségi stressz, és hogyan tudsz aktívan tenni a mentális egészséged megőrzéséért. 

Helyszín: online, zoom

Kezdés: 2024. április 16. (kedd) 18:30-20:00

A további 8 alkalmat ezután keddenként, ugyanebben az időpontban tartjuk. Az első alkalommal megismerkedünk egymással, és döntünk az elköteleződésről. Amennyiben ezután is velünk tartasz, fontos része leszel a csoportnak, és szükségünk van a részvételedre – ha velünk tartasz, légy szíves, gyere el minden foglalkozásra! A részvételhez stabil internetkapcsolat, és nyugodt, biztonságos privát tér megteremtése szükséges. 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj ezen a linken most!

A férőhelyek száma limitált, lemondás esetén a várólistán szereplőket értesítjük!

Regisztrációs határidő: 2024. március 20.

A csoport kezdése előtt mindenkivel egy 20 perces online egyéni interjút is tartunk, hogy felmérjük az előzetes motivációkat, személyes célokat, és megbizonyosodjunk arról, hogy ezek valóban illeszkednek-e a csoport céljával. Az interjúkat várhatóan március utolsó, és április első hetében tartjuk. 

A csoport vezetői:

Németh Ádám - tanácsadó szakpszichológus, AFFIRM facilitátor

Beda Balázs - képzésben lévő tanácsadó szakpszichológus, AFFIRM facilitátor

A tréning nem terápiás célzatú, nem helyettesíti a pszichiáter, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta által elvégzett diagnózisalkotást vagy bármilyen pszichiátriai zavar, egészségügyi probléma kezelését. Amennyiben jelenleg pszichiátriai vagy pszichoterápiás kezelésben, vagy pszichológiai tanácsadásban veszel részt, a részvételedet egyeztesd a veled kapcsolatban álló szakemberrel, és kérünk, hogy oszd meg velünk az elérhetőségét. 

További kérdés esetén keress bátran a beda.balazs@hatter.hu e-mail címen. 

Témák