Képes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi napról | Háttér Társaság

Képes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi napról

Képes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi naprólKépes beszámoló az LMBTQI a gyerekem! közösségi napról

Több, mint százan vettek részt a második családi közösségi napunkon 2018. november 17én, ahol a “Szülők a szivárvány alatt” című kiadványt is bemutattuk.

Az “Itt vagyunk! projekt keretében szervezett programnak a Bálint Ház adott otthont. Az eseményen ismét lehetőség nyílt beszélgetésre az “LMBTQI a gyerekem!” című kisfilm szereplőivel. Erre nagyon sokan voltak kiváncsiak, így a teltház mellett vetítettük. A “Szülők a szívárvány alatt” című kiadványt is bemutattuk, amit innen lehet letölteni.

A program sikerén felbuzdulva december 13-án elindulnak a rendszeres szülői találkozók.

Témák