Konferencia a befogadó munkahelyekről | Háttér Társaság

Konferencia a befogadó munkahelyekről

Kulcsszavak: 
munkahely, konferencia
Konferencia a befogadó munkahelyekrőlKonferencia a befogadó munkahelyekrőlKonferencia a befogadó munkahelyekrőlKonferencia a befogadó munkahelyekrőlKonferencia a befogadó munkahelyekrőlKonferencia a befogadó munkahelyekrőlKonferencia a befogadó munkahelyekről

A Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fórumával közösen konferenciát szerveztünk Négy fal között? Miért és hogyan teremtsünk LMBTQI-barát munkahelyeket címmel.

2019. október 2-án a BP BSC Kft. Soroksári úti irodája adott otthont annak a konferenciának, amin harmincegynéhány HR szakértő részvételével mutattunk be és vitattunk meg az LMBTQI embereket befogadó munkahelyek számára nélkülözhetetlen eszközöket. 

Az eseményen Kulcsár Géza a Philip Morris Magyarország részéről elmondta, hogy egy HR igazgató számára miért fontos az LMBTQI emberek munkahelyi jól-léte, Sándor Bea, a Háttér Társaság ügyvivője pedig interaktív gyakorlatot tartott a kihívásokról és tapasztalatokról. Dombos Tamás ügyvivő Tényleg magánügy? Az LMBTQI emberek munkahelyi befogadása a kutatások tükrében címmel tartott előadást, majd Gyakorlati eszközök az LMBTQI emberek munkahelyi befogadásának elősegítésére címmel vezetett workshopot. 

A résztvevők a lehetséges konfliktushelyzetek megoldását is gyakorolhatták, majd valós munkavállalók élő könyvtárán keresztül ismerkedhettek meg az LMBTQI személyek előtt álló munkahelyi kihívásokkal. Az esemény LMBTQI tematikus városi sétával zárult. 

A konferenciára a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma és a Háttér Társaság egy kiadványt is készített Miért és hogyan teremtsünk LMBTQI-befogadó munkahelyeket? címmel, mely letölthető a Háttér Társaság honlapjáról.

Témák