METAMOR Klub előadása, 2011 május | Háttér Társaság

METAMOR Klub előadása, 2011 május

MEGHÍVÓ

A Moravcsik Alapítvány Kuratóriuma nevében tisztelettel meghívjuk Önt és ismerőseit
 
a METAMOR Klub előadás sorozatára
 
melynek keretében megismerkedhetnek a transzszexualizmus lelki, biológiai és jogi hátterével. A klub az átalakulással kapcsolatos információkkal, és az azt követő problémák megoldásában kíván segítséget nyújtani, valamint nyugodt, kellemes találkozási helyet biztosítani a transzszexuális személyek számára. A transzszexuális állapot jól azonosítható és nemi-átalakító műtéttel sikeresen kezelhető.

A Moravcsik Alapítvány szervezésében és bonyolításában 2010. május 25-én „METAMOR Klub” néven transzszexuális klubot indítottunk, melynek célja, hogy adekvát tanácsadásban részesüljenek és problémáik megoldásában segítséghez jussanak a nemi identitás zavarral küzdő személyek, vagy ahogyan széleskörűen ismert, a transzszexuálisok. Háromhetente megrendezésre kerülő tematikus előadásokkal, beszélgetésekkel egybekötött találkozókat szervezünk az ezen a területen jártas szakemberek közreműködésével, ahol a jogi útvesztőktől a család- és párkapcsolati konfliktusokon, műtéti eljárásokon keresztül a férfi, ill. női szerepek elsajátításáig számos kérdéssel foglalkozunk.
Klubunk tavaszi félévének utolsó előtti meghívott vendége dr. Csobó Zsolt sebész szakorvos, aki a nemi átalakító műtétek lehetőségeiről és buktatóiról tart előadást. Az előadást követő beszélgetés során a résztvevők feltehetik kérdéseiket az előadónak és megoszthatják tapasztalataikat egymással.  
 
Metamorfózis.
Egy életre szóló fizikai átalakulás. Lehetőségek és buktatók.

időpont: 2011. május 31. (kedd) 18 óra

előadó:
dr. Csobó Zsolt
sebész szakorvos
 
Az előadás helyszíne:
Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika tanácsterme
1083 Budapest, Balassa utca 6.

Témák