Nyerj jegyet a Frankofón Filmnapokra | Háttér Társaság

Nyerj jegyet a Frankofón Filmnapokra

Játssz velünk, és nyerj jegyet a Frankofón Filmnapokra! A jó választ beküldők között François Ozon új filmjére, Az új barátnőre, valamint a Görög vendégszeretet című filmre lehet jegyet nyerni.

A feladat a következő:

Küldd el nekünk 3 francia nyelvű film címét, amely leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és/vagy interszexuális témájú, és amelyet az elmúlt tíz évben mutattak be!

A filmcímeket a következő címre várjuk, 2015. február 28. 12:00-ig: hatter@hatter.hu.

A beküldők között 2015. február 28-án délután sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.

[title]A Frankofón Filmnapok, a Frankofón Fesztivál keretein belül, február 27. és március 8. között jelentkezik megszokott helyén, az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A vetítések a budapesti bemutató után kilenc további városban, Miskolcon, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Tatabányán, Szombathelyen, Szolnokon, Jászberényben és Egerben folytatódnak.

Idén 30 film – ebből 23 premier előtti vetítés – került a programba: a francia mozi legújabb és legjobb alkotásain kívül többek között algériai, belga, görög, kanadai, román és svájci filmek lesznek láthatók egy héten keresztül.

Az idén 5. alkalommal jelentkező Frankofón Filmnapok egy egész szekciót szentel a fiatalokról szóló filmeknek “Előttem az élet” címmel. A szekcióban olyan nagyjáték- és rövidfilmek kaptak helyet, ahol a fiatal generáció krízisei, az előttük álló kihívások, küzdelmek kerülnek középpontba. Ugyanehhez a témához kapcsolódva a Francia Intézet Céline Sciamma és François Ozon két-két korábbi filmjét is műsorra tűzi.

A teljes árú jegyek a tavalyihoz képest változatlan áron kaphatók az Uránia jegypénztárában és honlapján : http://bit.ly/1v5Ldqa.

Témák