Ötleteljünk közösen! | Háttér Társaság

Ötleteljünk közösen!

[title]Van róla véleményed, hogy mivel kellene foglalkoznia Magyarország legrégibb és legnagyobb melegszervezetének? Ne tartsd magadban, írd meg nekünk! Ötleteket várunk a következő négy évre szóló stratégiai tervünk összeállításához.

Minden szervezet életében eljön néha az a pillanat, amikor a mindennapi működés helyett a hosszútávú célok, tervek kerülnek a gondolkodás középpontjába. Ilyenkor számot vetünk helyzetünkkel, eredményeinkkel, problémáinkkal, hogy kitaláljuk: hogyan tovább. 

Az idén 17 éves Háttér Társaság a Melegekért életében is egy ilyen pillanat jött most el: jelenleg készítjuk a 2012-2015-ös időszakra szóló stratégiai tervünket. Munkánk során eddig is arra törekedtünk, hogy a magyarországi meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű közösség valós problémáira próbáljunk hatékony megoldásokat találni. Ehhez viszont arra van szükség, hogy minél több érintett véleményét, ötleteit meghallgassuk és beépítsük munkánkba. 

Ha úgy érzed, a te problémáidra senki sem figyel oda, valamit sokkal jobban is csinálhatnánk, vagy egyszerűen csak van egy jó ötleted, írd meg nekünk!

Visszajelzéseiteket 2012. március 1-ig várjuk a hatter@hatter.hu emailcímen. 

Témák