Személyes segítés már SKYPE-on keresztül is | Háttér Társaság

Személyes segítés már SKYPE-on keresztül is

A Háttér Társaság Személyes Segítő Szolgálata örömmel tájékoztatja az érdekelteket, hogy 2015. február 1-étől lehetővé vált a mentálhigiénés programjának SKYPE csatornán keresztüli elérhetősége.

[title]Az ülés lebonyolításához elég egy számítógép, internetkapcsolat (lehetőleg minél nagyobb sávszélességű), a SKYPE program, és egy felhasználói fiók.

A szükséges interjú után a Kliens már saját otthonában kommunikálhat a Segítőjével. (Fontos szabály viszont, hogy mindkét fél biztosítsa az ülés zavartalanságát, azzal, hogy nyugodt körülményeket teremt.)

A fenti lehetőséggel a nem budapesti lakhellyel rendelkező LMBTQ személy élhetnek tekintettel arra, hogy számukra a heti üléseken való részvétel mind anyagilag, mind utazási szempontból megterhelőek lehetnek. A HÁTTÉR Társaság számára fontos szempont, hogy szolgáltatásait lehetőség szerint mindenki egyforma eséllyel vehesse igénybe, így ezen lehetőség jelentősen javítja a vidéki LMBTQ személyek hozzáférését, akik lakhelyük miatt többszörösen hátrány szenvednek a lelki segítség terén.

hatter.hu

Témák