Támogasd Te is az LMBT Történeti Hónapot! | Háttér Társaság

Támogasd Te is az LMBT Történeti Hónapot!

Támogasd Te is az LMBT Történeti Hónapot!

Elindult az LMBT Történeti Hónap adománygyűjtő kampánya az Adjuk össze közösségi oldalon. Ha tudod, támogasd Te is a programsorozat megvalósulását. Ha szeretnél Te is többet tudni a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű emberek történetéről, tégy azért, hogy létrejöhessen az LMBT Történeti Hónap!

Magyarországon 2013 óta minden év februárjában rendezzük meg az LMBT Történeti Hónapot, több európai ország összefogásával, közel 45 programot felölelő eseménysorozatként. Célunk, hogy rámutassunk az LMBT emberek történelmi, kulturális jelenlétére; hogy felhívjuk a figyelmet azokra az értékekre, amelyeket az LMBT embereknek köszönhet a társadalom. Ennek érdekében művészeti és ismeretterjesztő kiállításokat, beszélgetéseket, workshopokat, történelmi sétákat, bulit, performanszokat és előadásokat szervezünk szórakoztató és figyelemfelhívó formában.

Az egyhónapos programsorozatot a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Háttér Társaság koordinálja közel húsz másik civil szervezet és intézmény bevonásával.

Tegyük lehetővé közösen, hogy a fontos információk minél több emberhez eljuthassanak. Amiről tudunk, amit ismerünk, azzal kapcsolatban felelősen alakíthatunk ki véleményt! Segíts, hogy ez megvalósulhasson!

Ha 1.000 Ft-tal támogatod a rendezvénysorozatot, tízzel több programfüzetet tudunk nyomtatni. 5.000 Ft-ból ki tudjuk fizetni még egy beszélgetés hangosítását. 10.000 Ft-ból fel tudjuk díszíteni a megnyitó helyszínét. 20.000 Ft-ból ki tudunk fizetni még egy terembérletet. 25.000 Ft-ból pedig ki tudjuk fizetni egy vetítendő film jogdíját.

Az adjukossze.hu-n található adománygyűjtő felület elérhető a következő oldalon.

 

Témák