Támogass minket a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjával! | Háttér Társaság

Támogass minket a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjával!

Kulcsszavak: 
támogatás
Támogass minket a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjával!

2020-ban is elindul a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programja (KAP). A KAP keretében a MagNet Bank ügyfelei társadalmi szervezeteket támogathatnak a bank profitjából. A banki ügyfelek a rájuk eső nyereségrész 10%-áról rendelkezhetnek a programban résztvevő szervezetek számára, hogy ezzel segítsék a társadalmi szervezeteket. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy újból benne vagyunk abban a 40 társadalmi szervezetben, akik az idén támogatáshoz juthatnak az ügyfelek döntése alapján. 

EHHEZ AZONBAN RÁD IS SZÜKSÉG VAN!

A kisebbségi csoportok az őket érő előítéletek, kirekesztés, bántalmazás miatt igen nehéz helyzetben vannak. Az LMBTQI (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszex) emberek családjuk vagy munkaadójuk, munkatársaik reakciói, negatív élményeik miatt gyakran rejtőzködve kénytelenek élni, ez pedig rengeteg feszültséget, stresszt okoz. Számos kutatás azt találta, hogy az LMBTQI emberek körében az általános népességnél gyakoribb az öngyilkossági gondolat, a megkísérelt és sikeres öngyilkosság.  A 24 éve önkéntesekkel üzemeltetett Háttér Információs és Lelkisegély Szolgálatunk a hívók számára ingyenesen elérhető, a telefon költségeit szervezetünk fizeti, ehhez kérnénk a támogatásotokat. Célunk, hogy elősegítsük az LMBTQI emberek és a társadalom mentális jóllétét. 

A KAP keretében elnyert pénzösszeget az Információs és Lelkisegély Szolgálat fenntartására és működésére fordítjuk. 

  • Alacsonyküszöbű szolgálatásunkkal biztosítjuk a hívóknak az ingyenes hívást, átvállalva a telefonálás költségeit. 
  • A Lelkisegély Szolgálat operátor-képzésének egy részét is önkéntes alapon vagy nagyon kedvezményes óradíjjal tudjuk megszervezni.
  • A segítő szakemberek védelme, lelki egészségének megőrzése a segítő szakmák egyik komoly kihívása, amit mi havi rendszerességű szupervízióval biztosítunk. 
  • A technikai feltételek biztosításához a jelenlegi két számítógépünk cseréje szükséges.

Ha Te is a MagNet Bank ügyfele vagy, támogass bennünket a rád eső banki nyereségrész 10%-ával szeptember 16. és október 28. között! LMBTQI szervezetként az Esélyegyenlőség kategóriába kerültünk be. 

Ismersz más MagNet Bankos ügyfeleket? Ha igen, vidd hírét, hogy a Közösségi Adományozási Program által most támogathat minket!

Támogatom a Háttér Társaságot!

Témák