Tölts ki! Kutatás a férfiakkal szexelő férfiak szexuális életéről | Háttér Társaság

Tölts ki! Kutatás a férfiakkal szexelő férfiak szexuális életéről

Biztosak vagyunk benne, hogy te is figyelsz arra, a legemlékezetesebb szexuális élményeid egyben a legkevesebb veszéllyel  járjanak, ezért a figyelmedbe ajánlunk egy kérdőívet, ami szexszel, egészséggel, párkapcsolatokkal  foglalkozó kérdéseket tartalmaz.

Ez ugyanaz az EMIS felmérés, ami 2010-ben egész Európában lezajlott. Több mint 180 ezer férfi vett benne részt, ezzel a világ eddigi legnagyobb meleg és biszexuális férfiakat megcélzó felmérése volt! Névtelenül, biztonságosan és viszonylag rövid idő alatt (15-25 perc) kitölthető.

 

A felmérést kutatók és civilszervezetek végzik LMBT szervezetek közreműködésével 45 országban, pénzügyi támogatást az Európai Bizottság biztosít hozzá.

A részvétel során új dolgokat is megtudhatsz, az általad megadott információk pedig segítenek, hogy a különböző programok megfeleljenek a tényleges szükségleteknek. A magas részvételi aránnyal könnyebben eljuthatjuk azt az üzenetet a kormányokhoz, hogy a HIV és a szexuális egészség még mindig nagyon fontos témák. Ez akár ahhoz is hozzájárulhat, hogy a meleg és biszexuális férfiakat megcélzó szolgáltatásokra több pénz jusson.

 

TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET!

Témák