Új szolgáltatás honlapunkon: programajánló | Háttér Társaság

Új szolgáltatás honlapunkon: programajánló

Kulcsszavak: 
film, programajánló

A Háttér Társaság a Melegekért honlapján (www.hatter.hu) ismét elérhetővé tettük programajánlónkat, mely tartalmazza a magyarországi LMBT-szervezetek, csoportok programjait, meleg témájú kulturális és közösségi rendezvényeket és – későbbiekben – az LMBT témájú tévéműsorok adatbázisát is, naptár formátumban.

Minden program esetében megtaláljátok annak pontos időpontját, helyszínét, a program szöveges leírását, programsorozat esetén a programsorozat ismertetését, és ha elérhető, a program plakátját is.

Hogy biztosan ne maradj le egyetlen eseményről sem, lehetőséged van a programot közvetlenül hozzáadnod saját Google-naptáradhoz. Ehhez nem kell mást tenned, mint a program címe alatti mező jobb oldalán található Hozzáadás a Google Naptárhoz ikonra kattintani. A teljes programnaptárra is feliratkozhatsz a Google Naptár vagy más naptárprogram segítségével, ha a programnaptár oldalon az Exportálás gombra kattintasz.

A programajánló elérhető a www.hatter.hu/programajanlo oldalon.

Ha úgy gondolod, hogy vannak olyan programjaitok, melyek érdekelhetnék a hazai LMBT közösséget, azokat közvetlenül elküldhetitek nekünk a programajanlo@hatter.hu címre.

Egyben keresünk olyan önkénteseket, akik vállalnák LMBT témájú televíziós és moziműsorok, színházi programok feldolgozását honlapunk programajánlója számára. A jelentkezéseket a hatter@hatter.hu címre várjuk.

Témák