A Goldman Sachs vezérigazgatója is csatlakozott a melegházasságot pártoló kampányhoz | Háttér Társaság

A Goldman Sachs vezérigazgatója is csatlakozott a melegházasságot pártoló kampányhoz

Lloyd BlankfeinLloyd Blankfein, a híres Goldman Sachs befektetési bank vezérigazgatója, a Wall Street egyik legbefolyásosabb embere is csatlakozott a videoklipkampányhoz, amely a melegházasság támogatására buzdítja az amerikaiakat.

"Az amerikai nagyvállalatok már rég megtanulták, hogy az egyenlőség jó üzlet és a helyes választás. Csatlakozzon hozzám és a házassági egyenlőséget támogató amerikaiak többségéhez" - mondja a Demokrata Párt támogatójaként ismert bankár a 30 másodperces üzenetben (http://www.youtube.com/watch?v=cSv5bXC2ANg).

Az 57 éves Blankfein az amerikai üzleti világ első nagyágyuja, aki csatlakozott a Human Rights Campaign melegszervezet videoüzenet-kampányához. Joe Solmonese, a HRC elnöke közleményben hangsúlyozta, hogy az amerikai vállalatok mindig is a haladás pártján álltak, és Blankfein kulcsfontosságú szövetségese a melegeknek.

A showbusiness szupersztárjain kívül olyan befolyásos személyiségek csatlakoztak már a kampányhoz, mint Michael Bloomberg New York-i polgármester, Al Franken szenátor, Chris Gregoire washingtoni kormányzó, Larry King médiasztár, Michael Srahan, a New York Giants egykori sztárjátékosa vagy Mario Batali, az egyik leghíresebb amerikai sztárséf.

Lloyd Bankfein egymillió dollárral támogatja Baracka Obama újjáválasztását.

Hatter.hu

Témák