A második masszőr is visszakozott a Travolta-ügyben | Háttér Társaság

A második masszőr is visszakozott a Travolta-ügyben

Az első után csütörtökön a második masszőr is visszavonta bírósági keresetét John Travolta ellen. A két masszőr egymástól független esetekre hivatkozva azt állította, hogy a sztár szexuálisan zaklatta őket, és kétmillió dollárra perlik a hollywoodi filmcsillagot.

Az egyes számú, magát megnevezni nem kívánó, John Doe álnéven pert indító masszőr a hét elején visszakozott, miután kiderült, hogy Travolta igazolni tudja: máshol tartózkodott a bírósági dokumentumban leírt szexuális zaklatás időpontjában. A kétmillió dollárra indított kártérítési perhez később csatlakozott az 58 éves színészt ugyancsak szexuális zaklatással vádoló második - szintén John Doe-ként szereplő - masszőr, aki most vonta vissza keresetét. Travolta ügyvédje mindkét felperes panaszáról kijelentette, hogy alaptalan, és nevetségesnek nevezte a vádaskodást.

A két masszőr ugyanakkor a jelek szerint nem adta fel az ügyet: képviseletüket Gloria Allred sztárjogászra bízták, aki korábban O. J. Simson meggyilkolt feleségének családját képviselte a Simpson-ügy tárgyalásán, illetve a Tiger Woods szexbotrányában érintett két nő védelmét is ő látta el. Allred bejelentette, hogy a Travolta elleni kereseteket ismét benyújtják majd egy másik bíróságon.

(mti)

Témák