Az édesanyja szült gyermeket egy mexikói melegnek | Háttér Társaság

Az édesanyja szült gyermeket egy mexikói melegnek

Édesanyja és legjobb barátnője segítségével lett apa egy meleg férfi Mexikóban: a barátnő által adományozott petesejtet a 31 éves vállalkozó, Jorge spermájával termékenyítették meg, az ebből fogant magzatot pedig a fiatalember 50 éves édesanyja hordta ki.

A kis Darío november 1-jén jött világra császármetszéssel minden komplikáció nélkül, de megszületésének hírét csak hétfőn közölte a mexikói sajtó, amely szerint a 2,40 kilogrammos, 49 cm-es fiúgyermek makkegészséges.

Jorge és gyermekkori lánybarátja - Darío biológiai anyja - még kamaszkorában megegyezett, hogy ha nem találnak más társat maguknak, egymástól vállalnak gyermeket. A lány időközben férjhez ment, és már van is egy 6 éves fia, ígéretét azonban betartotta és petesejtadománnyal segítette hozzá gyerekkori haverját is a boldogsághoz.

A saját unokáját kihordó és világra hordó mexikói asszony 21 év után szült ismét. A sikeres béranyaság annyira megtetszett a mama-nagymamának, hogy most már nem tartja kizártnak egy kistestvér kihordását sem. Az asszonynak ez az első unokája, egyben a negyedik "gyermeke".

A meleg apuka úszik a boldogságban, de örömét egyelőre csak az édesanyjával, gyermeke világrahozójához oszthatja meg: a nagy Őt még keresi.

Hatter.hu

Témák