Egy meleg pasi egy éven át nőként tévesztett meg egy futballistát az interneten | Háttér Társaság

Egy meleg pasi egy éven át nőként tévesztett meg egy futballistát az interneten

Manti Te'o, a rászedett futballistaEgy nőnek hitt homoszexuális rajongójához fűződő virtuális kapcsolata segítette hozzá a fényes győzelemhez az amerikai egyetemi futball ünnepelt csillagát; a csaló egy tévéinterjúban, könnyek közt vallotta be, hogy szerelmes a futballistába, és így próbált meg a bizalmába férkőzni. A meleg rajongónak egy éven át sikerült bolondját járatni a gátlásos "bombázóval"; végül saját halálát színlelte, mire a focista élete meccsét játszotta le.

Manti Te'o, a jóhírű Notre Dame egyetemi amerikaifutball-csapat ünnepelt csillaga a sajtónak adott interjúiban újra és újra lelkendezve beszélt állítólagos barátnőjéhez fűződő viszonyáról, kettejük lelki rokonságáról, és a futballőrült amerikaiak hősévé vált, amikor az állítólagos barátnő állítólagos (és nagymamája valóságos) halála után ragyogó játékával a szezon egyik legjelentősebb győzelméhez segítette hozzá csapatát.

A homoszexuális rajongóAz amerikai média természetesen találgatni kezdte, hogy ki lehet a menyasszony, aki ennyire motiváló, ám kiderült, hogy a szamoai származású, hawaii születésű Manti Te'o soha nem találkozott személyesen a lánnyal, akinek udvarolt, kizárólag az interneten, illetve olykor telefonon tartották a kapcsolatot. Sokan feltételezték, hogy a profi karrierre készülő 19 éves futballista az egész "hősi históriát" szándékosan találta ki, hogy felgyorsítsa előmenetelét egyetemi futball dollármilliókat érő világában.

A rászedett egyetemi sztárfutballistaKiderült azonban, hogy az állítólagos barátnő mégis létezett, csakhogy nem lány volt, hanem fiú, aki rászedte a sportcsillagot. A szélhámos, egy Ronaiah Tuiasosopo nevű 22 éves férfi, aki neve és kinézete alapján ugyancsak szamoai lehet, egy televíziós showműsorban, könnyek között vallotta be, hogy szerelmes volt a futballistába, ezért Lenny Kekua álnéven, egy vadidegen nő fotóját felhasználva nőnek adta ki magát az interneten, hogy az imádott férfi bizalmába férkőzzön. Egy éven át sikerült megtévesztenie bálványát, január közepére azonban belátta, hogy tarthatatlan a helyzet, ezért eljátszotta neki, hogy meghal leukémiában.

 

Hatter.hu

Témák