Hat napig volt a műhímtag egy kínai férfi beleiben | Háttér Társaság

Hat napig volt a műhímtag egy kínai férfi beleiben

A kínai Zhongshan kórházában az orvosok sikerrel eltávolítottak egy 30 éves férfi bélrendszeréből egy műhímtagot, amelyet az azért helyezett a testébe, hogy "fokozza a feleségével való szexuális együttlét örömeit" - jelentette a Shanghai Daily című kínai lap. Az újság szerint a 23 cm hosszú és 8 cm átmérőjű műpénisz "valahogy elakadt" a férfi beleiben, és már hatodik napja volt az illető testében. A zhongshani kórházban idén már ez volt a harmadik hasonló eset.

A Shanghai Daily beszámolója szerint a műhímtag már az öt napja volt a férfi testében, amikor az október 12-én a kórházhoz fordult segítségért. Az orvosok azonban nem tudták eltávolítani a tárgyat, és hazaküldték a férfit, aki azonban másnap kénytelen volt visszamenni, miután hiába keresett fel más kórházakat is. A zhongshani kórházban az orvosok végül megállapították, hogy elzáródott az illető bélrendszere és már károsodott a belek szövete is.

"Ha nem távolítottuk volna el időben a műpéniszt, a férfi válságos állapotba kerülhetett volna. Úgy döntöttünk, hogy megoperáljuk, ha nem sikerült endoszkóp segítségével eltávolítani azt. Végül sikerrel jártunk, így nem volt szükség a műtétre" - mondta el a sanghaji lapnak Yao Liqing orvos, aki szerint kollégái meglepődtek a páciens testéből előkerült tárgy méretein.

A kínai kórház orvosai szerint meglehetősen gyakori szexuális segédeszközök használata, de figyelmeztették az embereket, hogy kockázatnak teszik ki magukat a nem rendeltetésszerű használattal. Yao doktor szerint idén már három hasonló esetük volt, míg a megelőző két-három évben csak egy-egy ilyan eset fordult elő, s az ilyen probléma miatt kórházba került embereknek "már igen nagy fájdalmaik" voltak. Az orvos eltanácsolt a túl nagy szexsegédeszközök használatától.

Hatter.hu

Témák