Nemi erőszak ghánai módra | Háttér Társaság

Nemi erőszak ghánai módra

A részletekben való már-már gyanús kéjelgéssel számolt be a homofób fekete-afrikai övezethez tartozó Ghána sajtója egy homoszexuális nemi erőszakról, szemléltetendő a melegek romlottságát, a homoszexuálisok jelentette veszélyt.

A lapok Mohammad Agumah rendőrfőfelügyelő tájékoztatása nyomán emelték ki, hogy Stephen Osei, a 36 éves foglalkozás nélküli accrai lakos "tiltott buja aktus végrehajtásának szándékát dédelgetve" egy Courvoisier V.S.O.P. Champagne nevű külföldi itallal itatta le gyanútlan áldozatát, egy 21 éves egyetemistát, akivel aztán "közösült a végbélnyílásán át".

Az eset a New Edubiase nevű településen esett meg, Ashanti tartományban, ahol Osei temetésen vett részt későbbi áldozata szállásadónőjével együtt. A temetés után a szexuális ragadozó nem tért vissza a fővárosba, hanem meghívta szállására az egyetemistát. Különféle italokkal kínálta, amelyeket az ifjú visszautasított. Amikor azonban Osei "egy Courvoisier V.S.O.P. Champagne feliratú itallal" kínálta, a sértett azt már gyanútlanul elfogyasztotta, "minek utána lerészegedett, öntudatát vesztette, majd álomba merült".

A rendőrfőfelügyelő szerint a vádlott arra használta ki a sértett öntudatlan állapotát, hogy szexuálisan közösüljön vele.

Néhány óra elteltével a sértett arra ébredt, hogy vendéglátója "újra megpróbál beléhatolni". Ekkor már szembeszegült a vádlottal, "védelmezte férfiasságát", és megakadályozta, hogy az tovább közösüljön vele, "de ánusza már be volt kenve spermával és sikosítóval".

Az egyetemista elmondta a történteket fivéreinek, akik szóltak a szüleiknek, amazok pedig feljelentést tettek, így kattant a bilincs a foglalkozás nélküli accrai lakoson.

Hatter.hu

Témák