Puerto Rico érseke óva intette Ricky Martint attól, hogy a meleg életformát "propagálja" | Háttér Társaság

Puerto Rico érseke óva intette Ricky Martint attól, hogy a meleg életformát "propagálja"

Luis Aponte Martinez Puerto Ricó-i bíboros arra kérte Ricky Martint, a homoszexualitását nyíltan vállaló Puerto Ricó-i popsztárt, hogy úgymond ne propagálja a meleg életformát.

"Személy szerint csodáltam Rickyt a nagy művészi tehetségéért, amellyel az Úr felruházta, de arra kérem, hogy a gyermekei kedvéért, akiknek, felteszem, a legjobbat akarja, igyekezzen ifjúságunknak azokból a nagy értékből példát mutatni, amelyeket mindannyian osztunk, ne csak a szexből. Ezzel hálálhatná meg az Úrnak a nagy tehetséget, amelyet kapott" - mondta az Ultima Hora című Puerto Ricó-i lapnak adott interjújában San José 88 éves érseke.

A Puerto Ricó-i egyház feje hangoztatta, hogy az egyház nem a homoszexuális embert utasítja el, hanem "az erkölccsel ellentétes cselekedeteket és magatartást", és "a homoszexualitás vagy a promiszkuitás propagálása a fiatalok körében kétség kívül erkölcstelen dolog, bárhonnan is származzon".

A spanyolajkú világsztár, a melegek szexbálványa az interjúra reagálva megerősítette, hogy nemrég kezdett lemezbemutató világkörüli turnéján továbbra sem mond le az érzékiségről, amelyet a show fontos részének tart.

Hatter.hu

Témák