HIV Segítő Szolgálat | Háttér Társaság

HIV Segítő Szolgálat

Kulcsszavak: 
HIV/AIDS, segítség
 HIV Segítő Szolgálat

A HIV Segítő Szolgálat 2020. február 1-től várja olyan magyarországi emberek jelentkezését, akik térítésmentesen, személyes segítésen keresztül az alább felsorolt témák valamelyikében szeretnének támogatást kapni. Önkéntes segítőink között vannak HIV-vel élők és nem HIV-vel élők, nők és férfiak, melegek és heteroszexuálisok is.

 1. HIV-szűrésre kísérés
  Várunk minden olyan személyt, aki szeretné elvégeztetni a tesztet, de nem szeretne arra egyedül elmenni.
  Előre egyeztetett időpontban és helyen történő találkozás után a kiválasztott szűrőhelyre kísérünk, és a felmerülő problémákban a szűrés eredményének azonnali vagy későbbi kézhezvételéig segítségedre leszünk.
   
 2. Gondozásba vételre kísérés
  Gyógyszeres terápiával a vírus határérték alatti szintre csökkenthető, így immunrendszered egészséges marad és a vírust sem tudod továbbadni!
  Várunk minden olyan személyt, aki a pozitív eredmény kézhezvétele utáni gondozásba vételre nem szeretne egyedül elmenni.
  Előre egyeztetett időpontban történő találkozás után a megfelelő gondozó intézetbe kísérünk, és a felmerülő problémákban segítségedre leszünk.
   
 3. Segítő beszélgetés(ek)
  Várunk minden olyan személyt, aki a pozitív eredmény kézhezvétele után felmerült kérdéseiben szeretne segítséget kapni.
  Igény szerint 1-3 alkalommal, alkalmanként 90 percben történő személyes találkozón nyújtunk segítséget.
  FONTOS! A járványügyi helyzetre való tekintettel, amennyiben klienseink igénylik, az üléseket Skype-on vagy egyéb online kommunikációs csatornán is meg tudjuk tartani.

Szolgáltatásaink jelenleg Budapesten vehetők igénybe.

Bejelentkezni a hatter.hu honlapon található jelentkezési lapon lehet.

 

Témák