HIV Segítő Szolgálat | Háttér Társaság

HIV Segítő Szolgálat

 HIV Segítő Szolgálat

A HIV Segítő Szolgálat (hivsegito@hatter.hu | jelentkezési lap) várja jelentkezésed, ha bármilyen HIV-vel és/vagy más szexuális úton terjedő fertőzéssel kapcsolatos témában van szükséged személyes segítségre. Ugyanakkor szívesen fogadjuk megkeresésed akkor is, ha frissen szűrtek ki vagy régebb óta élsz HIV-vel, akár gondozásba vétellel, akár HIV-státuszod elfogadásával kapcsolatban van szükséged személyes támogatásra.

A HIV Segítő Szolgálat önkéntes segítői közt vannak HIV-vel élők és nem HIV-vel élők egyaránt. Fontos: a HIV Segítő Szolgálat személyes jelenlétet igénylő szolgáltatásai csak Budapesten érhetőek el!

A HIV Segítő Szolgálatot többek között az alábbi három fő témában érdemes keresned, de ezeken kívül is bátran kapcsolatba léphetsz velünk.

  • HIV-szűrésre kísérés: várjuk jelentkezésed, ha szeretnél HIV/szifilisz tesztet végeztetni, de nem tudod hova menj vagy nem szeretnél egyedül menni a szűrőhelyre.
  • Gondozásba vételre kísérés: mint tudod, hatékony gyógyszeres terápiával a HIV vírus határérték alatti szintre csökkenthető, így immunrendszered egészséges marad és a vírust sem tudod továbbadni, ezért várunk, ha a pozitív eredmény kézhezvétele után nem vagy tisztában a következő lépésekkel vagy nem szeretnél egyedül elmenni az HIV gondozást végző egészségügyi intézménybe.
  • Segítő beszélgetés (személyesen vagy online): várjuk jelentkezésed, ha a HIV pozitív eredmény kézhezvételét követően felmerült kérdéseidre pontos és aktuális válaszokat szeretnél kapni, de abban az esetben is kereshetsz minket, ha régebb óta élsz HIV-vel és a HIV státuszoddal kapcsolatban van szükséged személyes segítésre.

Bejelentkezés:

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot vagy írj a hivsegito@hatter.hu email címre.

Témák