1% | Háttér Társaság

1%

Kulcsszavak: 
1 %, támogatás
1%

Kérjük, támogasd adód 1%-ával egyesületünk munkáját!

A felajánláshoz a következőre van szükséged:

Adószám: 18071872-1-41 (Név: Háttér Társaság)

1%-os nyilatkozat letöltése

 

 

 

Mivel foglalkozik egyesületünk? 

Egyesületünk különböző támogató szolgáltatásokat (információ és lelkisegély, személyes segítés, jogsegély, HIV/AIDS megelőzés, archívum és könyvtár) nyújt LMBTQI embereknek. Tevékenységünkről bővebben itt olvashatsz

 

Segítség a kitöltéshez

2021-ben már online is leadható a rendelkezési nyilatkozat

  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Ha a NAV nyomtatványkitöltőjét használtad, akkor az EGYSZA lapot töltsd ki a Háttér Társaság adószámával: 18071872-1-41, és nyomtasd ki és add postára az adóbevallásoddal együtt, vagy küldd be az ügyfélkapun keresztül.

Ha a munkáltatód készítette el az adóbevallásod, akkor nyomtasd ki a letölthető nyilatkozatot, vágd le a lenti nyilatkozatot, töltsd ki az adataiddal, majd tedd be egy lezárt borítékba, írd rá a borítékre az adóazonosító jeled, és írd alá a hátulján, hogy átnyúljon a ragasztáson. A borítokot ezután add le a munkahelyeden május 10-ig. 

Ha már beküldted az adóbevallásod, de nem rendelkeztél az 1%-ról, vagy nem adtad le a munkahelyeden a rendelkező nyilatkozatot, vagy egyszerűsített bevallást adtál le, vagy a NAV készítette el a bevallásodat, akkor a következőket kell tenned: 

Nyomtasd ki a letölthető nyilatkozatot, vágd le a lenti nyilatkozatot, töltsd ki az adataiddal, majd tedd be egy lezárt borítékba, írd rá a borítékre az adóazonosító jeled, és írd alá a hátulján, hogy átnyúljon a ragasztáson. Ha ezzel megvagy, akkor tedd bele egy másik borítékba és add postára a bejelentett lakóhelyeden illetékes NAV címére legkésőbb május 20-ig.

Ha szeretnéd, hogy tájékoztassunk az eredményeinkről, híreinkről, rendezvényeikről és felajánlásod felhasználásáról, akkor kérünk a nyilatkozaton járulj hozzá ahhoz, hogy a NAV átadja nekünk az adataidat. 

 

Témák