díjak | Háttér Társaság

díjak

Nők Lapja Café
Dátum: 
2023. május 12., péntek

A civil tevékenységek, szervezetek rengeteg támadást kaptak az elmúlt években, miközben leginkább köszönetet érdemelnének, hiszen rendszerint hiánypótló munkát látnak el és olyan magára hagyott társadalmi csoportokon segítenek, akiken mások nem. Hogy milyen sokat számít a civilek munkája, azt a 2022-ben eszkalálódott ukrajnai helyzet is megmutatta, hiszen a civilek voltak ott az elsők között a pályaudvarokon, a határokon, és tették azt, amit tenniük kellett. Segítették, elszállásolták, etették a háború elől menekülőket. 

Dátum: 
2023. április 6., csütörtök

A Soros-féle Amnesty International és a Háttér Társaság a gyermekvédelmi népszavazást szeretné ellehetetleníteni, "munkásságukért" most díjat kaphatnak.

Klubrádió
Dátum: 
2012. június 29., péntek
Megszólaló: 
Dombos Tamás

Az amerikai nagykövetség Aktív Állampolgárságért díjának alkalmából a Háttér Társaság volt a Klubrádió Éljen a jogával! c. műsorűnak vendége.

Aktív Állampolgárságért Díjjal ismerte el a Háttér Társaság a Melegekért egyesület sokéves közérdekű tevékenységét Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet, aki személyesen adta át az oklevelet hétfő este az egyesület székhelyén.

Témák