lobbi | Háttér Társaság

lobbi

Dátum: 
2023. április 6., csütörtök

A Soros-féle Amnesty International és a Háttér Társaság a gyermekvédelmi népszavazást szeretné ellehetetleníteni, "munkásságukért" most díjat kaphatnak.

Dátum: 
2023. február 28., kedd

Közösség tagjai elleni erőszak vádjával áll bíróság előtt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke. A büntetőper tárgya, melyben a Székesfehérvári Járásbíróság védői indítványra az Európai Uniós Bíróságának állásfoglalását kérheti, egy 2019. október 23-ra meghirdetett, ám aztán meg sem valósult “LMBTQ” szivárványos zászlóégetés. A PestiSrácok.hu több ízben foglalkozott az üggyel, mely tökéletesen megmutatja, milyen nyomásgyakorlást alkalmaznak és milyen befolyást érnek el az igazságszolgáltatás rendszerében a Soros-hálózathoz tartozó liberális civil szervezetek.

Dátum: 
2023. február 16., csütörtök

A Soros-féle LMBTQ-szervezetek és brüsszeli támogatóik folyamatosan támadják a magyar gyermekvédelmi törvényt. Az elmúlt napokban kirobbant pedagógusbotrány ugyanakkor rávilágított a törvény létjogosultságára – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből. A lap sorozatában felidézi az elmúlt években nyilvánosságra került magyarországi eseteket, amelyek igazolják, hogy az LMBTQ-propaganda jelen van az iskolákban.

Hetek
Dátum: 
2023. február 2., csütörtök

Több magyar városban is LMBTQ-témájú tanárképzést indít a Labrisz, a Budapest Pride, a Háttértársaság és az Amnesty International, megkerülve az érvényben levő törvényi szabályozást, amely kifejezetten tiltja a genderideológia kiskorúak körében történő népszerűsítését.

Dátum: 
2023. január 3., kedd
Megszólaló: 
Rédai Dorottya

Vidékre is kiterjesztik az iskolákat és munkahelyeket célzó érzékenyítő programjukat a hazai LMBTQI-szervezetek, írja a Magyar Nemzet a Labrisz Leszbikus Egyesület ügyvivőjének beszámolójára alapozva.

Patrióta Európa
Dátum: 
2014. június 6., péntek

Bayer Zsolt fejti ki véleményét a “meleg” szó szinonimáinak eredetéről és azok elterjedéséről, továbbá foglalkozik a meleglobbival is. Számol be a patriotaeuropa.hu internetes oldal

Témák