Sziget Fesztivál | Háttér Társaság

Sziget Fesztivál

Találkozzunk idén is a Civil Szigeten!

A Magyar LMBT Szövetség és négy tagszervezete idén is közös sátorban jelenik meg a Civil Szigeten. Velünk pénteken találkozhattok. A Civil Szigeten vár benneteket a TransVanilla Transznemű Egyesület is, és természetesen idén is lesz Magic Mirror.

Dátum: 
2014. augusztus 14., csütörtök

Mi is kint voltunk a Szigeten. Erről ír a Kultography Magazin.

Idén is találkozzunk a Szigeten!

Az LMBTQI-szervezetek idén is közös sátorban jelennek meg a Civil Szigeten, a Magyar LMBT Szövetség szervezésében. Csütörtökön a Labrisz Leszbikus Egyesülettel, pénteken a Szivárvány Misszió Alapítvánnyal, szombaton a Szimpozion Egyesülettel, vasárnap pedig a Háttér Társasággal találkozhattok.

Idén is találkozhattok velünk a Civil Szigeten

Az LMBTQI-szervezetek idén is közös sátorban jelennek meg a Civil Szigeten, a Magyar LMBT Szövetség szervezésében. Szerdán a Szivárvány Misszió Alapítvánnyal, csütörtökön a Háttér Társasággal, pénteken a Labrisz Leszbikus Egyesülettel és az Atlasz Sportegyesülettel, szombaton a Szimpozion Egyesülettel, vasárnap pedig a Vállald Magad Egyesülettel találkozhattok.

A Sziget-ügy a kiemelkedő jelentőségű LMBT-perek között

Az International Commission of Jurists nevű emberi jogi szervezet Sexual Orientation, Gender Identity and Justice: A Comparative Law Casebook címen nemrég megjelent kiadványában, amely a nemzeti bíróságok előtti jelentősebb LMBT-jogi ügyek összefoglalóit tartalmazza, a Háttér legismertebb jogesete, az ún. Sziget-ügy is szerepel.

Melegszervezetek a Szigeten

Idén közös sátorban képviseltették magukat a hazai melegszervezetek
a Civil Szigeten. A Sziget Fesztiválra hat melegszervezet fogott össze: a
Szivárvány Misszió Alapítvány, az Atlasz, a Labrisz, a Vállald Magad Egyesület, a Háttér és a
Szimpozion.

A Háttér is kint lesz a Szigeten

Idén a melegszervezetek közös sátorban jelennek meg a Civil Szigeten. Szerdán a Szivárvány Misszió Alapítvánnyal és az Atlasz Sportegyesülettel, csütörtökön a Labrisszal, pénteken a Vállald Magad Egyesületel és ismét az SZMA-val, szombaton a Háttérrel, vasárnap pedig a Szimpozion Egyesülettel találkozhattok.

Témák